RADET a oprit permanent căldura, în Bucureşti, începând de luniRegia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti a oprit, luni, căldura, în contextul în care temperaturile înregistrate în ultimele zile în Capitală au depăşit 10 grade Celsius.

RADET a oprit permanent caldura, in Bucuresti, incepand de luni
RADET a oprit permanent căldura, în Bucureşti, începând de luni

Începând cu data de 27.04.2015 RADET va întrerupe permanent furnizarea energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat al Municipiului Bucureşti, odată cu încheierea sezonului de încălzire 2014-2015.

Măsura a fost luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului
exterior depăşeşte +10 °C, între orele 18.00 – 06.00."

De la această măsură fac excepţie obiectivele speciale – spitale, creşe, grădiniţe, sere, etc. – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora.

Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numărul de telefon cu apelare gratuită din orice reţea: TELVERDE - 0800.820.002.

Etichete: căldură, caldura bucuresti, caldura radet, întrerupere căldură, RADET

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE