RADET: Facturile la încălzire pentru octombrie au scăzut cu peste 27% faţă de anul trecutFacturile la încălzire pe luna octombrie a acestui an au scăzut cu peste 27 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar preţul energiei termice livrate bucureştenilor nu va creşte în această iarnă, susţine RADET.

Termoenergetica Bucuresti
Termoenergetica Bucureşti

Într-un comunicat de presă transmis luni de RADET, administratorul special al regiei, Răzvan Niţu, susţine că preţul energiei termice livrate bucureştenilor nu va creşte în această iarnă. Mai mult, acesta se va menţine la preţul de anul trecut, spune administratorul special al RADET.

Regia de termoficare precizează că, deşi au fost mărite tarifele de transport şi distribuţie a energiei termice în Bucureşti cu peste 30 la sută, preţul de facturare plătit a rămas neschimbat.

De asemenea, reprezentanţii regiei spun că tariful gigacaloriei a scăzut de la 164,40 de lei la 163,03 de lei, după diminuarea TVA de la 1 ianuarie 2017 de la 20 la sută la 19 la sută.

Consilierii generali au decis, în şedinţa din 30 august să mărească subvenţia anuală acordată din bugetul local cu 137,3 milioane de lei (cu TVA) pe an pentru Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET), ca urmare a creşterii costurilor de transport şi distribuţie, pentru ca populaţia din Bucureşti rămasă în sistemul centralizat de încălzire să nu plătească mai mult pentru apă caldă şi căldură.

Etichete: anunt radet, Bucureşti, caldura bucuresti, facturi radet, RADET

0/1 COMENTARII
Optombrie
22 nov 13:11
+0
VOTURI
-0
Da, asa o fi. Doar ca anul trecut prin octombrie mi se pare ca era un pic mai frig decat a fost anul asta. Sau asta nu conteaza cand ne laudam "matretele realizaturi"?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE