RADET începe AZI probele la cald. Bucureştenii vor avea căldură în calorifere începând de mâineRegia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET) demarează luni probele la cald. De mâine, bucureştenii vor avea căldură în calorifere, potrivit anunţului făcut de Regie.

RADET incepe AZI probele la cald. Bucurestenii vor avea caldura in calorifere incepand de maine
RADET începe AZI probele la cald. Bucureştenii vor avea căldură în calorifere începând de mâine
Foto: cotidianul.ro

Luni, 12 octombrie 2015, RADET va începe probele la cald necesare pregătirii reţelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire 2015-2016.

"Rugăm clienţii RADET să deschidă vanele montate pe circuitul de încălzire din subsolul blocurilor, precum şi a robineţilor montaţi pe calorifere pentru a se realiza o încărcare şi o aerisire corectă a instalaţiei de încălzire.

Ulterior efectuării probelor la cald, începând cu data de 13 octombrie 2015, se poate trece la furnizarea agentului termic pentru încălzire", anunţă RADET, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Decizia furnizării agentului termic pentru încălzire se va face cu respectarea prevederilor articolului 117 din H.G. 425/1994, potrivit cărora: " Începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 18.00 - 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, iar oprirea încălzirii se face după 3 zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00-6.00".

"Lipsa încălzirii la unele blocuri, sau scări de bloc, poate fi cauzată de faptul că sunt asociaţii de proprietari care nu şi-au deschis vanele de la subsol urmare a solicitărilor venite de la locatari.

Dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren", precizează RADET.

Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numărul de telefon cu apelare gratuită din orice reţea:

TELVERDE - 0800.820.002.

"RADET Bucureşti face eforturi susţinute în această perioadă pentru ca bucureştenii să beneficieze în sezonul de încălzire 2015 - 2016 de apă caldă şi căldură", se mai precizează în comunicatul remis B365.ro de RADET.

Etichete: căldură, cand se da drumul la caldura in Bucuresti, RADET, RADET Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE