RADET începe de vineri probele la cald pe timpul nopţiiRADET București anunță că, în cursul zilei de vineri, vor începe probele la cald pe timpul nopții, în intervalul orar 22,00 - 7,00, a informat Primăria Capitalei.

RADET incepe de vineri probele la cald pe timpul noptii
RADET începe de vineri probele la cald pe timpul nopţii

"Procedura de efectuare a probelor la cald a instalațiilor se desfășoară în toate sectoarele municipiului București. Asociațiile de locatari sunt rugate să anunțe cetățenii de începutul probelor la cald", a precizat sursa citată.

În urmă cu o zi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut apel la modificarea legislației care prevede începerea perioadei de încălzire după trei nopți consecutive cu temperaturi medii de cel mult zece grade Celsius.

"Cunosc exact situația care se manifestă în fiecare an atunci când vine toamna și temperaturile scad brusc. Tocmai de aceea, pentru că legea spune clar acum că începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban are loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18,00 — 6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, fac un apel pentru modificarea legislației, pentru ca oamenii să nu mai aștepte această perioadă în frig", afirma Firea, conform unui comunicat transmis de Primăria Capitalei.

CITEŞTE ŞI AVARIE RADET în sectorul 4. Peste 140 de blocuri şi un liceu au rămas fără apă caldă

Etichete: caldura bucuresti, probe caldura, probe la cald radet, probe radet, RADET

0/2 COMENTARII
Marian
08 oct 07:17
+0
VOTURI
-0
Aaa, pai de ce nu spuneti asa? Nu sunteti acasa?
Bine, nu mai dam caldura, ca doar nu esti tu acasa. Oprim si RATB-ul, ca doar n-o sa mearga degeaba, ca tu nu esti acasa? Si Metrorex? Hai sa inchidem tot Bucurestiul, de fapt, ca nu esti tu acasa...
Esti penibil. In primul rand e vorba de teste, deci nu-ti da nimeni caldura acum. Iar in al doilea rand, doar tu esti in Bucuresti? Sau restul nu conteaza?

Cat despre alea 30 de grade, nu te opreste nimeni sa te duci in subsolul blocului si sa-ti opresti caldura de acolo. Dar e de o nesimtire crasa sa iei tu decizii pentru doua milioane de oameni. Cine vrea caldura, sa aiba. Cine nu vrea, sa-si inchida robinetul.
Cris
07 oct 17:26
+0
VOTURI
-0
Nu suntem acasa in acest week-end. Sa amane si ei pentru saptamana viitoare. Oricum, dupa ce pornesc caldura se fac 30 de grade afara. In fiecare an a fost asa.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE