RADET începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, din 23 septembrieRADET anunţă că din 23 septembrie începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, precizând că acest lucru este necesar pentru pregătirea reţelei de termoficare în sezonul 2019 - 2020.

RADET incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica, din 23 septembrie
RADET începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, din 23 septembrie

"Precizăm că data exactă privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire, conform prevederilor H.G. nr. 425/1994, modificată prin H.G. nr. 337/2018, va fi anunţată ulterior. Rugăm consumatorii RADET să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundaţii în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora", se arată într-un comunicat al RADET.

Asociaţiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

RADET reaminteşte că, potrivit unor prevederi din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

Etichete: apa calda RADET 2019, incarcare instalatie RADET 23 septembrie 2019, RADET, sezon caldura 2019-2020

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE