RADET trece la treabă! Cum vor repara conductele de termoficareRADET a făcut amrele anunț. În sfârșit, marea problemă a bucureștenilor se va rezolva. Este un adevărat succes pentru Gabriela Firea.

Radet
Radet

Compania a anunțat că a finalizat procedurile de achiziție pentru lucrări de intervenție de primă urgență, fiind semnate acorduri-cadru cu o valoare de 76 de milioane de lei pentru organizarea a 52 de șantiere în mai multe zone din Capitală. RADET mai anunță că a finalizat zece lucrări de modernizare.

„A fost finalizată procedura de achiziţie pentru lucrările de intervenţie de primă urgenţă şi au fost semnate acordurile - cadru prin care se vor organiza succesiv 52 de şantiere în mai multe zone din Municipiul Bucureşti. Aceste lucrări au în vedere repararea porţiunilor de conductă în zonele în care s-au produs 70-80% dintre avariile de anul trecut. Valoarea acordurilor - cadru este de aproximativ 76 de milioane de lei (fără TVA)”, se arată într-un comunicat al RADET.

Potrivit sursei citate, în această săptămână au fost finalizate primele 10 lucrări din planul anual de modernizare a reţelelor de termoficare.

„Acestea au fost realizate în principalele zone în care cetățenii au resimțit disconfort în sezonul anterior de încălzire, respectiv: Bulevardul Theodor Pallady, strada Petre Ispirescu, strada Moineşti, strada Ion Berindei, Piața Constituției, strada Răzoare, staţia de metrou Păcii, Şoseaua Virtuţii (zona ştrandului Ciurel), Şoseaua Pantelimon şi strada Lizeanu.

În paralel cu lucrările de modernizare, continuă lucrările de investiţii, fiind montate până în prezent, după o perioadă de pauză de peste zece ani, un număr de 50 de vane de sectorizare cu acționare electrică, din totalul celor 100 preconizate a fi montate în acest an”, se mai arată în comunicatul RADET.

Etichete: Bucureşti, conducte, RADET

0/1 COMENTARII
gabriel
29 iul 16:01
+0
VOTURI
-0
Cum le repara si acum, trag masina Radet in parcare si stau cite o gasca de 4-5 dihanii in cur pe bordura la gargara si pe telefoane ,cu orele, adica facind reparatii la cucul din perete. Votantii primarilor ciorditori. Bravo Bucuresti, autostrazi suspendate a la Oprescu ,cit maai multe in urmatoarea 1000 de ani cind nu ve ti mai exista din cauza hotilor primari.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE