Radio Vacanţa se mută pe online, după aproape 50 de ani de la prima emisieRadio Vacanța, programul estival al Radio România, se mută pe online, după aproape 50 de ani în care a fost on-air pe litoral, trei luni pe an.

Radio Vacanta se muta pe online
Radio Vacanţa se mută pe online

Radio Vacanța nu se va mai recepționa pe aparatele radio, dar va fi disponibil pe Radiovacanța.ro, potrivit paginademedia.ro.

Pe frecvența Radio Vacanța va fi transmis – ca în restul anului – postul regional Radio Constanța. Totuși, două tronsoane de câte două ore din programul Radio Constanța vor fi dedicate Radio Vacanța.

"Radio Vacanța, ca proiect, rămâne online, la adresa radiovacanța.ro. Am structurat programul pe trei streamuri – Hits, Dance și Lounge, astfel că cei care doresc să preia muzica să poată alege ceea ce li se potrivește. Vor exista două tronsoane orare pe Radio Constanța, între 10.00 și 12.00 și între 16.00 și 18.00. Vor fi știri de pe litoral, transmisiuni de pe plajă, concursuri", a declarat Daniel Sîrbu, managerul stației Radio Constanța.

"Motivația principală a fost că oamenii de pe plajă ascultă muzică pe device-urile proprii sau pe instalația de sonorizare. Suntem în secolul 21", a spus Daniel Sîrbu pentru Paginademedia.ro

Proiectul Radio Vacanța, un post estival al Radioului public, a emis pentru prima dată acum 49 de ani, în 1967. Era difuzat în perioada iulie – septembrie, pe Litoral.

Etichete: radio vacanta, radio vacanta online

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE