Radu Banciu și B1 TV au pierdut un proces cu Antenele: Trebuie să-și ceară scuze și să dea 50 de leiAntena Group, Antena 2 SA și Antena 3 au câștigat un proces intentat B1 TV și lui Radu Banciu. Instanța îi obligă pe cei doi să plătească câte 50 de lei și să-și exprime scuze publice.

Radu Banciu si B1 TV au pierdut un proces cu Antenele: Trebuie sa-si ceara scuze si sa dea 50 de lei
Radu Banciu și B1 TV au pierdut un proces cu Antenele: Trebuie să-și ceară scuze și să dea 50 de lei

Decizia îi aparține Judecătoriei Sectorului 1 și poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare, scrie paginademedia.ro.

Deiciza instanței:

Admite în parte cererea precizată. Obligă pârâţii la plata, în solidar, a câte 50 lei, către fiecare dintre reclamante, cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciul moral produs reclamantelor, şi la exprimarea de scuze în mod public faţă de reclamante în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu", difuzată de postul de televiziune B1 TV.

Ia act că reclamantele nu solicită cheltuieli de judecată. Respinge cererea pârâtei SC B1 TV Channel SRL privind acordarea cheltuielilor de judecată constând în onorariu de avocat, ca neîntemeiată. Ia act că pârâtul Radu Banciu îşi rezervă dreptul de a solicita onorariu de avocat pe cale separată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Etichete: antena, B1 TV, proces, Radu Banciu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE