Candidatul PMP la Primăria Sectorul 2 a depus denunţ la DNA împotriva contracandidatului de la PNLRadu Cristescu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 2, a venit luni la DNA, cu un dosar în mână, el spunând că va depune un denunţ care vizează un om politic, fără să-i dezvăluie numele, scrie news.ro.

Radu Cristescu, candidatul PMP la Primaria Sectorului 2
Radu Cristescu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 2
Foto: ancheteonline.ro

UPDATE Radu Cristescu, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la Primăria Sectorului 2, susţine că a depus un denunţ la Direcţia Naţionale Anticorupţie (DNA) împotriva lui Dan Cristian Popescu, contracandidatul său din partea Partidului Naţional Liberal.

"Vă prezint, încă o dată, cele două mafii care vor să pună mâna pe Sectorul 2! Dan Cristian Popescu, candidatul PNL a semnat în fals 80 de autorizații care favorizau o firmă de publicitate și a fost acoperit de Neculai Onțanu și Adriana Bagdasar.

Sper ca Mihai Mugurel Toader, care a confirmat faptele deputatului Frații Popescu, să nu-i devină complice și să-l denunțe pe acesta!", scria Radu Cristescu, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Etichete: Radu Cristescu, Radu Cristescu DNA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE