Radu Mazăre şi-a găsit un nou LOC de MUNCĂ: Nu mă mai interesează să fiu persoană publicăFostul primar al Constanţei, Radu Mazare, a declarat, joi, că a semnat un contract cu un mare dezvoltator din Egipt, urmând ca în următorii doi ani să ofere consulanţă pentru dezvoltarea oraşului El Gouma, de pe ţărmul Mării Roşii.

Radu Mazare
Radu Mazăre

"Aşa cum am mai spus, nu mă mai interesează să fiu persoană publică. Am primit o ofertă de muncă din partea companiei Orascom, am negociat, iar acum am primit contractul semnat. Urmează să îl semnez şi eu şi cândva, în perioada următoare, voi începe munca. Când îmi iese şi mie PFA-ul. Am ajuns la concluzia să-l fac pe persoană fizică autorizată decât în nume personal. Contractul are o perioadă de doi ani, urmând să fiu consultant în ceea ce priveşte dezvoltarea urbană şi turistică. (...) Probabil o să merg acolo de două, trei ori pe lună, în funcţie şi de cum am termene, de ce nevoi sunt acolo", a spus Radu Mazăre, potrivit Mediafax.

El a adăugat că, datorită experienţei pe care o are, acumulată în cei 15 ani în care a administrat oraşul Constanţa, urmează să fie consultant pentru dezvolarea oraşului El Gouna, un paradis turistic de pe ţărmul Mării Roşii.

"Este un oraş care are circa 25.000 de locuitori permanenţi, dar care, adăugând turiştii şi pe cei care deţin proprietăţi în zonă, ajunge la 200.000 de persoane. Eu voi ajuta la dezvoltarea oraşului, din punct de vedere urbanistic, turistic şi aşa mai departe. Ceea ce am făcut în Constanţa şi ce ştiu eu să fac", a spus Mazăre.

Fostul primar al Constanţei a afirmat că la finalizarea contractului, dacă totul decurge bine, ar putea face acelaşi lucru pentru un alt oraş, de data aceasta din Oman.

Etichete: Radu Mazăre, radu mazare consultant, radu mazare egipt, radu mazare loc de munca

0/1 COMENTARII
Cris
06 May 08:21
+0
VOTURI
-0
Vrajeala curata mai Mazare....! Dupa ce ai trait 3/4 din viata numai in lux, opulenta, spart bani si dat la buci, sa te apuci de munca la 50 de ani, chiar nu mai renteaza...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE