Radu Tudor, Antena 3, despre condamnarea lui Sorin Roșca Stănescu: E răfuiala lui Traian BăsescuRealizatorii Antena 3 au criticat decizia anunțată astăzi de Înalta Curte, prin care se dădeau sentințe de închisoare cu executare în dosarul Rompetrol. Prezentatorii au prezentat știrea ca fiind, la fel ca și condamnarea lui Dan Voiculescu, o răzbunare a președintelui Traian Băsescu. Sorin Roșca Stănescu trebuia să fie prezent în emisiunea Antena 3 de la ora 16:00. "Senatorul Roșca Stănescu și jurnalistul ROșca Stănescu se pregătea, își făcea bagajele să plece pentru a executa cele nouă luni de închisoare" - a declarat și Adina Anghelescu, care a vorbit la telefon cu Sorin Roșca Stănescu, care, spune ea, se declara susprins de decizie, deoarece fapta se declarase prescrisă. 

Radu Tudor la Antena 3.
Radu Tudor la Antena 3.

"Putem acum verifica, cu foarte multe înregistrări și multe dovezi că toate răfuilile lui Traian Băsescu se transformă în condamnări, de data aceasta cu executare. Traian Băsescu i-a avut ca ținte în ultimii 10 ani pe Sorin Ovidiu Vântu, Dinu Patriciu și Dan Voiculescu, iar cu asta cred că am spus tot", a declarat Radu Tudor la Antena 3.

SR Stanescu postase acum 3 ore pe pagina sa de Facebook anuntul ca la ora 16.00 e invitat la o emisiune la Antena 3.

SORIN ROȘCA STĂNESCU A FOST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE cu EXECUTARE: Update - PNL a anunțat că a încetat calitatea de membru PNL a lui Sorin Roșca Stănescu. 

Este o decizie defintivă de condamnare la închisoare, informează Realitatea tv. Cazul se referă la manipularea pieței de capital. Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, marţi, în dosarul Rompetrol, pe senatorul Sorin Roşca Stănescu la doi ani şi patru luni de închisoare cu executare şi pe fostul ministru Sorin Pantiş la doi ani şi opt luni de închisoare, tot cu executare. Senatorul Sorin Roșca Stănescu va trebui să se prezinte astăzi la închisoare. Instanţa a dispus condamnarea lui Sorin Roşca Stănescu la un an de închisoare pentru utilizare de informaţii privilegiate şi la doi ani de închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. În urma contopirii pedepselor, cea mai grea dintre acestea a fost sporită cu patru luni, urmând ca senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu să execute doi ani şi patru luni de închisoare.

Etichete: antena 3, declaraţii, Dinu Patriciu, dosarul rompetrol, Radu Tudor, Sorin Roşca Stănescu

0/2 COMENTARII
Radu
07 oct 18:00
+0
VOTURI
-0
Bine ca am scos aceasta mizerie de televiziune de pe televizor!
Florin
07 oct 16:12
+0
VOTURI
-0
Du-te, ma, tare, cu condamnarile tale politice! Ai luat-o si tu pe aratura, vezi razbunarile lui Basescu peste tot! Paranoia!
Daca era Basescu, de ce ar fi asteptat 10 ani ca sa-i cazeze pe aia la inchisoare? Mai ales daca, asa cum spuneti voi, Basescu avea Justitia la degetul mic...

Nu va dati seama cat de penibili sunteti?
Esti fortat de sefi sa spui asta? Pai atunci pleaca in pi*da ma-tii la alta televiziune unde sa-ti faci meseria. Nu te transforma si tu intr-un Mircea Badea!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h