Raed Arafat şi-a SMULS lavaliera şi a plecat supărat din emisiunea Emmei Zeicescu VIDEORaed Arafat şi-a scos lavaliera, în direct, şi a părăsit platoul în timpul emisiunii Perfect Imperfect, de luni seară, de la TVR 1, iritat de faptul că moderatoarea Emma Zeicescu l-a întrebat dacă a luat vreodată în calcul să demisioneze.

Raed Arafat si-a SMULS lavaliera si a plecat suparat din emisiunea Emmei Zeicescu
Raed Arafat şi-a SMULS lavaliera şi a plecat supărat din emisiunea Emmei Zeicescu

Nu, nu, am zis-o şi altă dată. Nu! Vreţi să demisionez? Trebuie să îmi spuneţi şi trebuie să mă faceţi să simt că într-adevăr am greşit ca să demisionez. Dacă mi se cere să demisionez, am să plec. Asta am zis-o de o mie de ori, nu sunt batut în cuie. Dar vreţi să demisionez şi să recunosc că am greşit? Nu am greşit într-o intervenţie care se face ca oriunde. Vă aduc o mie de oameni din afară să vă spună că nu am greşit. Dacă dumneavoastră vreţi să spuneţi că am greşit, asta e altceva", a spus Arafat.

Imediat după răspunsul dat Emmei Zeicescu, acesta şi-a cerut scuze că trebuie să plece, şi-a scos lavaliera şi a părăsit platoul, adăugând că „Realitatea TV s-a mutat la TVR".

"Nu am înţeles niciodată şi nici nu o să înţeleg supărările atunci când sunt în faţă întrebări dar aşa e viaţa", a replicat prezentatoarea TV.

VIDEO DISPONIBIL AICI

Etichete: emisiune Emma Zeicescu, emma zeicescu, Raed Arafat, raed arafat Perfect Imperfect

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE