Raiffeisen Bank ar putea fi amendată după jaful din Ajunul CrăciunuluiRaiffeisen Bank ar putea fi amendată, în urma jafului care a avut loc în Ajunul Crăciunului.

In Ajunul Craciunului, o sucursala a Raiffeisen Bank din Bucuresti a fost jefuita de un barbat inarmat cu pistol
In Ajunul Crăciunului, o sucursala a Raiffeisen Bank din București a fost jefuită de un bărbat înarmat cu pistol
Foto: e-flux.com

Ancheta derulată de oamenii legii la agenţia Raiffeisen Bank de pe Şos. Pipera, care a fost ţinta unui jaf armat în Ajunul Crăciunului, a scos la iveală faptul că banca nu a respectat normele de securitate, informează România TV.

În urma anchetei, banca ar putea fi amendată de poliţişti pentru că, cu doar o zi înainte de jaful armat, oamenii legii au făcut un instructaj de securitate cu angajaţii sucursale. Potrivit oamenilor legii, angajaţii băncii nu au depozitat banii în siguranţă. Astfel, deşi două din cele trei seifuri dădeau alarma către firma de pază, în cazul în care erau sparte sau deschise, funcţionarii au pus banii în seiful care nu avea nicio normă de siguranţă.

Poliţiştii se gândesc să-i amendeze pe cei doi angajaţi pentru nerespectarea normelor de siguranţă.

Poliţiştii spun că şansele de prindere a agresorului sunt foarte mici pentru că semnalmentele oferite de angajaţi sunt foarte vagi. Funcţionarii băncii spun că agenţia ar fi fost jefuită de un bărbat îmbrăcat în negru, care purta o cagulă, şi era înarmat cu un pistol. Bărbatul a plecat apoi pe jos cu rucsacul plin cu bani.

Până în prezent, anchetatorii au stabilit că hoţul a luat din seif doar echivalentul a 50.000 lei, uitând în sertar 100.000 euro, semn că jaful s-a derulat foarte rapid. Oamenii legii iau în calcul şi varianta potrivit căreia agresorul ar fi fost, în trecut, angajat al băncii.

Etichete: jaf Raiffeisen Bank, Raiffeisen Bank

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE