Raiffeisen Bank CREŞTE TAXELE pentru operaţiunile la ghişeu sau cu numerarRaiffeisen Bank va modifica la jumătatea lunii martie taxele şi comisioanele pentru conturile curente, serviciile adiacente conturilor curente, dar şi pentru plăţi şi alte operaţiuni ale clienţilor persoane fizice. Raiffeisen va reduce costurile pentru operaţiunile efectuate pe canale electronice, dar va creşte taxele pentru operaţiunile la ghişeu sau cele cu numerar.

Raiffeisen Bank CRESTE TAXELE pentru operatiunile la ghiseu sau cu numerar
Raiffeisen Bank CREŞTE TAXELE pentru operaţiunile la ghişeu sau cu numerar
Foto: e-flux.com

De asemenea, banca va simplifica grila de comisioane pentru operaţiunile prin ordin de plată prin înlocuirea celor cinci taxe existente în prezent cu două tranşe. Printre modificări se numără: eliminarea taxei pentru abonamentul lunar al serviciului mobile banking, în prezent de 4 lei, majorarea comisionului standard pentru retragere numerar de ATM-urile altor bănci de la 0,5% din suma retrasă plus 2,5 lei la 1% din suma retrasă plus 3 lei, cât şi majorarea comisionului pentru retragerea banilor de la bancomatele proprii, scrie zf.ro.

Banca va majora taxa de administrare pentru cardurile de debit Visa, Mastercard şi Maestro de la 5 lei/an în prezent la 10 lei/an din martie şi va creşte şi comisioanele pentru operaţiunile prin ordin de plată efectuate la ghişeu, în reţeaua proprie.

Etichete: card, comisioane bănci, comision, Raiffeisen Bank, retragere numerar bancomat, taxe

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE