RAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 17 MAI, MECI ÎN LIGA I. RAPID-CSU CRAIOVA LIVE LA TVRAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 17 MAI, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV de la 21:00. Cine trasmite meciul: RAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA va fi transmis LIVE pe DigiSport 1 și Look TV. La ce oră începe meciul: partida dintre RAPID BUCUREȘTI și CSU CRAIOVA de DUMINICĂ, 17 MAI, va începe la ora 21:00 pe stadionul "Valentin Stănescu".

RAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA, DUMINICA, 17 MAI, MECI IN LIGA I. RAPID-CSU CRAIOVA LIVE LA TV
RAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 17 MAI, MECI ÎN LIGA I. RAPID-CSU CRAIOVA LIVE LA TV

RAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 17 MAI, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV de la 21:00. Poliţia Locală Sector 6 va acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice cu ocazia desfăşurării pe Stadionul "Valentin Stănescu" a meciului de fotbal dintre echipele F.C. Rapid Bucureşti şi C.S.U.Craiova, din 17 mai orele 21.00, arată administrația locală într-un comunicat de presă.

RAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 17 MAI, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV de la 21:00. Poliţiştii locali în cooperare cu Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti vor patrula în zonele adiacente locurilor de desfăşurare a evenimentului şi vor acţiona faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

RAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 17 MAI, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV de la 21:00. Poliţia Locală Sector 6 recomandă participanţilor:

- adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială;

- să se delimiteze de orice formă de violenţă verbal sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente;

- respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;

RAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 17 MAI, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV de la 21:00. Totodată, pentru a fi evitate blocajele în trafic, şoferii sunt sfătuiţi ca, sâmbătă 17 mai a.c., începând cu orele 20.00, dacă pot să ocolească zona Stadionului "Valentin Stănescu" şi să folosească alt traseu.

Etichete: 17 MAI, duminică, LIVE la TV, MECI ÎN LIGA I, politia locala, RAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE