RAPID - CFR CLUJ, JOI, 30 OCTOMBRIE: MĂsuri de ordine speciale pentru meciul din GiuleștiRAPID - CFR CLUJ, JOI, 30 OCTOMBRIE: Peste 90 de poliţişti bucureşteni vor acţiona joi, 30 octombrie a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul Giuleşti „Valentin Stănescu” din Capitală a meciului de fotbal dintre echipele echipele F.C. RAPID BUCUREŞTI – F.C. C.F.R. 1907 CLUJ, în cadrul Cupei României „Timişoreana” la Fotbal, ediţia 2014 – 2015.

RAPID - CFR CLUJ, JOI, 30 OCTOMBRIE: MAsuri de ordine speciale pentru meciul din Giulesti
RAPID - CFR CLUJ, JOI, 30 OCTOMBRIE: MĂsuri de ordine speciale pentru meciul din Giulești

RAPID - CFR CLUJ, JOI, 30 OCTOMBRIE: Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

RAPID - CFR CLUJ, JOI, 30 OCTOMBRIE:  În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

RAPID - CFR CLUJ, JOI, 30 OCTOMBRIE:  Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

RAPID - CFR CLUJ, JOI, 30 OCTOMBRIE:  Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Etichete: CFR Cluj, Rapid, stadionul giulești

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h