RAPID-CFR CLUJ, JOI, 30 OCTOMBRIE 2014, ÎN CUPA ROMÂNIEI, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR FINAL: 1-2RAPID - CFR CLUJ, JOI, 30 OCTOMBRIE 2014, ÎN CUPA ROMÂNIEI, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR FINAL: 1-2. RAPID BUCUREŞTI A FOST ELIMINATĂ, DIN CUPA ROMÂNIEIAZI, JOI, 30 OCTOMBRIE, DE CFR CLUJ, în optimile de finală ale CUPEI ROMÂNIEI TIMIŞOREANA, ediția 2014-2015. Când e meciul, la ce oră e meciul: Meciul RAPID - CFR CLUJ a avut loc AZI, JOI, 30 OCTOMBRIE 2014, de la ora 20.30. Cine transmite meciul: Meciul RAPID - CFR CLUJ a fost transmis LIVE LA TV de Sport.ro ŞI LIVE ONLINE de B365.ro.

RAPID-CFR CLUJ, MAINE, JOI, 30 OCTOMBRIE 2014, IN CUPA ROMANIEI, LIVE LA TV. SCOR LIVE. LIVE ONLINE
RAPID-CFR CLUJ, MÂINE, JOI, 30 OCTOMBRIE 2014, ÎN CUPA ROMÂNIEI, LIVE LA TV. SCOR LIVE. LIVE ONLINE
Foto: ziuaveche.ro

RAPID - CFR CLUJ, ÎN CUPA ROMÂNIEI,JOI, 30 OCTOMBRIE 2014, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR FINAL: 1-2. RAPID BUCUREŞTI a jucat, AZI, JOI, 30 OCTOMBRIE 2014, pe teren propriu, in optimile de finala din CUPA ROMANIEI. Giuleştenii au fost eliminaţi din Cupa României de CFR Cluj. Meciul RAPID – CFR CLUJ a fost difuzat, de la ora 20.30, de Sport.ro.

UPDATE: RAPID - CFR CLUJ LIVE. SCOR FINAL: 1-2

Min. 90 - Cartonaş roşu pentru Dore! CFR Cluj va juca în ultimele minute în numai 9 jucători de câmp după ce marcatorul primului gol a primit al doilea galben şi a fost trimis la cabine.

Min. 87 - GOOOOL CFR Cluj! Elevii lui Miriuţă reuşesc să întoarcă meciul în doar 7 minute, reuşita jocului curajos pe care l-au prestat în ultimele minute. Chanturia a finalizat o acţiune bâlbâită în careul rapidist de Dore, fără speranţe pentru Bornescu.

Min 79. GOOOL CFR CLUJ! T. Lopes i-a pasat excelent în careu lui Dore, atacantul african s-a infiltrat foarte bine printre Mera și Iacob, și a trimis cu latul în poartă din interiorul careului mic.

Min 78. OCAZIE MARE pentru Rapid! Mădălin Martin l-a driblat pe Felgueiras, a trimis spre poarta goală, dar mingea a lovit doar plasa laterală

Min 73. Ultima schimbare a giuleștenilor: Roșu este înlocuit cu Negru.

Min 68. Alexandru Coman a reluat din plonjon, din partea stângă a careului, dar mingea a trecut peste poarta lui Felgueiras.

Min 64. Modificare la Rapid: Boukaka este scos, iar în locul său intră Coman

Min 60. Jakolis și Chanturia au tras pe poarta lui Bornescu, din interiorul careului, dar goalkeeper-ul rapidist a avut intervenții fantastice de fiecare dată

Min 53. Schimbare la Rapid: Mendy este înlocuit cu Sabin

Min. 46. CFR Cluj a intrat în forţă în cea de-a doua repriză. Miriuţă i-a introdus pe teren pe Chanturia şi pe Ivanovski, au ieşit Tade şi Costea.

Min 31. Ocazie mare Tade! Scăpat față în față cu Bornescu, golgheterul lui CFR este blocat de goalkeeperul giuleștean în ultimul moment.

Min 10. GOOOOL RAPID! Pancu a deschis scorul, după ce a ratat penalty-ul. Atacantul a tras de la punctul cu var, Felgueiras a apărat, dar mingea i-a revenit rapidistului care, din cădere, o trimite în plasă.

Min 9. Penalty Rapid! Rada l-a busculat pe Boukaka în careu, iar centralul a acordat lovitură de la 11 metri

Min 2. Rui Miguel a tras spre poartă, mingea i-ar fi pus probleme lui Felgueiras, însă este respinsă în corner de apărarea clujeană

RAPID VS CFR CLUJ, AZI, JOI, 30 OCTOMBRIE 2014, ÎN CUPA ROMÂNIEI, LIVE LA TV. SCOR LIVE. Partidele din optimile de finală ale Cupei României se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare de la punctul de pedeapsă.

RAPID - CFR CLUJ, CUPA ROMÂNIEI, AZI, JOI, 30 OCTOMBRIE 2014, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR LIVE. Potrivit TVR din programul optimilor de finală ale Cupei României, cel mai interesant meci va fi cel dintre Rapid București și CFR Cluj. Deşi la tragerea la sorţi din 2 octombrie, Dinamo și Petrolul Ploiești erau considerate cele mai norocoase formații, teoretic, întrucât le-au fost repartizate meciuri cu grupări din liga secundă, norocul nu a fost de partea dinamoviştilor, care au fost eliminaţi din Cupa României de CS MIOVENI, echipa condusă de Claudiu Niculescu, care a eliminat şi Astra Giurgiu din Cupa României.

RAPID BUCUREŞTI - CFR CLUJ, ÎN CUPA ROMÂNIEI, AZI, JOI, 30 OCTOMBRIE 2014, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR LIVE. Rapidiştii joacă mâine, 30 octombrie, de la ora 20.30, cu CFR Cluj, în optimile de finală ale Cupei României.

RAPID BUCUREŞTI VS CFR CLUJ, AZI, JOI, 30 OCTOMBRIE 2014, ÎN CUPA ROMÂNIEI, LIVE LA TV. SCOR LIVE. RAPID BUCUREȘTI a câștigat până acum 13 cupe ale ROMÂNIEI, la fel ca echipa DINAMO. Cele mai multe cupe au fost câștigate de STEAUA – 21.

RAPID - CFR CLUJ, ÎN CUPA ROMÂNIEI, AZI, JOI, 30 OCTOMBRIE 2014, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR LIVE. RAPID BUCUREŞTI ŞI CFR CLUJ se întâlnesc, MÂINE, JOI, 30 OCTOMBRIE, în optimile de finală ale CUPEI ROMÂNIEI TIMIŞOREANA, ediția 2014-2015. Când e meciul, la ce oră e meciul: Meciul RAPID - CFR CLUJ are loc AZI, JOI, 30 OCTOMBRIE 2014, de la ora 20.30. Cine transmite meciul: Meciul RAPID - CFR CLUJ va fi transmis LIVE LA TV de Sport.ro ŞI LIVE ONLINE de B365.ro.

Etichete: 30 OCTOMBRIE, AZI, cand e meciul, CFR Cluj, cine transmite meciul, Cupa României Timișoreana, joi, la ce oră e meciul, LIVE la TV, LIVE ONLINE, MÂINE, Rapid, RAPID CFR CLUJ, SCOR LIVE, SPORT.RO

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE