RAPID - CSMS IAŞI, ÎN LIGA I, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, LIVE LA TV. SCOR FINAL: 0 - 1RAPID - CSMS IAŞI, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, ÎN LIGA I, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR FINAL: 0 - 1. RAPID BUCUREŞTI A FOST ÎNVINSĂ, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, ÎN LIGA I, de CSMS IAŞI, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I. Când e meciul, la ce oră e meciul: Meciul RAPID - CSMS IAŞI a avut loc AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE, de la ora 15.00. Cine transmite meciul: Meciul RAPID - CSMS IAŞI a fost transmis LIVE LA TV de LOOK TV ŞI SCOR LIVE ONLINE de B365.ro.

RAPID - CSMS IASI, IN LIGA I, AZI, MARTI, 4 NOIEMBRIE 2014, LIVE LA TV. SCOR LIVE
RAPID - CSMS IAŞI, ÎN LIGA I, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, LIVE LA TV. SCOR LIVE
Foto: sptfm.ro

RAPID - CSMS IAŞI, ÎN LIGA I, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR FINAL 0 - 1. RAPID BUCUREŞTI a jucat, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, pe teren propriu, în etapa a XIII-a a Ligii I. Meciul RAPID – CSMS IAŞI a fost difuzat LIVE LA TV, de la ora 15.00, de LOOK TV şi SCOR LIVE ONLINE de B365.ro. Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în sezonul trecut al ligii secunde, însă Rapid nu a reușit nicio victorie.

UPDATE RAPID - CSMS IAŞI LIVE TEXT - SCOR FINAL: 0 - 1

Min. 90+4: RAPID - CSMS IAŞI SCOR FINAL: 0 - 1. CSMS Iași obține prima victorie în acest sezon în Ligii 1, în timp ce Rapid își continuă parcursul foarte modest

Min. 90 - Meciul este prelungit cu 4 minute

Min. 89 - PENALTY RATAT! Wesley trimite peste poartă de la punctul cu var și Rapid mai speră într-un egal pe final. Penalty-ul a fost acordat după un fault comis de Mera în careu. Ioan Mera a fost eliminat, după al doilea cartonaş galben.

Min. 85 - OCAZIE pentru RAPID! Emil Dică bate bine o lovitură liberă, însă Martin nu reușește să reia decisiv din fața porții, ratând de puțin întâlnirea cu balonul

Galeria Rapidului trimite un avertisment serios către jucători: "Jucați fotbal!".

Min. 80 - Schimbare la CSMS Iaşi - Intră Valentin Dima în locul lui Daniel Novac

Min. 80: Schimbare Iași: Iese Novac, intră Dima

Min. 77 - OCAZIE pentru RAPID! Alex Coman îl întoarce pe Voicu și trage spre poartă, însă Plămadă îl blochează în ultimul moment. Imediat, Nicolae Vasile trage și el de la distanță, însă Grahovac reușește să respingă cu dificultate, fără să se acorde corner

Min. 75 - Schimbare la RAPID - Iese Iulian Roşu, intră Valentin Balint

Min. 70 - Cartonaş galben pentru Ioan Mera

Min. 66 - RAPID CERE PENALTY! Gazdele solicită lovitură de pedeapsă pentru un presupus henț comis de Novac, însă arbitrul Sebastian Colțescu lasă jocul să continue

Min. 64 - OCAZIE pentru RAPID! Tânc centrează de pe partea dreaptă, defensiva ieșenilor gafează și Florin Călin șutează periculos, puțin pe lângă poarta lui Grahovac

Min. 63 - Schimbare la CSMS Iași - Iese Gomo Onduku (accidentat), intră Lukacs Bole

Min. 58 - Schimbare la RAPID - Alexandru Coman intră pe teren în locul lui Laurenţiu Bus

Min. 52 - OCAZIE MARE pentru CSMS IAȘI! Onduku găsește un culoar de șut după ce trece de Iacob și Tânc, însă nu mai are forță și trage destul de slab la colțul scurt din careu, iar Bornescu reușește să evite golul.

Min. 49 - Mădălin Martin trece cu ușurință de apărarea oaspeților, însă finalizează acțiunea personală destul de modest, cu un șut în plasa laterală.

Min. 48 - Cartonaş galben pentru Ionuţ Voicu, pentru un joc periculos

Min. 46 - Schimbare la Rapid: Iese Alexandru Dan, intră Florin Călin

Min. 35 - OCAZIE pentru RAPID! Prima șansă importantă de gol a gazdelor. Rui Miguel caută vinclul cu o execuție pretențioasă, însă balonul trece puțin peste poarta lui Grahovac.

Min. 31 - Cartonaş galben pentru Alex Tiganasu pentru un fault la Martin.

Min. 29 - Cartonaş galben pentru Vasile Nicolae

Min. 28 - GOOOOL CSMS IAŞI! - Wesley transformă fără probleme lovitura de pedeapsă și oaspeții au 1-0 pe tabela de marcaj.

Min. 27: PENALTY CSMS IAȘI! Plămadă este faultat în careu de Alexandru Dan, omul care a intrat în echipa Rapidului în ultimul moment, în locul lui Pancu. Alexandru Dan a primit cartonaş galben.

Min. 26 - OCAZIE CSMS IAȘI! Crețu șutează bine de la 16 metri, însă execuția sa este deviată și mingea se duce în corner

Min. 25 - Lovitură liberă periculoasă pentru CSMS Iaşi

Min. 20 - După un început foarte bun al oaspeților, Rapid a echilibrat meciul, însă fără să pună cu adevărat în pericol poarta apărată de Grahovac, potrivit digisport.ro.

Min. 12 - OCAZIE CSMS IAȘI! Voicu trimite foarte bine din banda dreaptă și Plămadă, desprins din marcaj, reia peste poarta gazdelor

Min. 11 - 2 lovituri de la colţ pentru CSMS Iaşi

Min. 5 - OCAZIE MARE CSMS IAȘI! Defensiva Rapidului are mari probleme. Wesley îl depășește foarte ușor pe Mera, scapă singur cu Bornescu, însă portarul gazdelor este iar la post

Min. 3 - OCAZIE CSMS IAȘI! Țigănașu găsește un spațiu liber și șutează periculos de la marginea careului, dar Bornescu își salvează iar echipa

Min. 1 - OCAZIE MARE CSMS IAȘI! Onduku scapă pe contraatac și este aproape să înscrie încă din secunda 42, însă Bornescu intervine excelent și respinge

Min. 1 - A început meciul

RAPID VS CSMS IAŞI, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, ÎN LIGA I, LIVE LA TV. SCOR LIVE. Nicolae Stanciu, director executiv al Clubului de fotbal Rapid Bucureşti, a declarat că resimte lipsa jucătorilor de atac în formaţia sa, înaintea meciului de marţi cu CSMS Iaşi. "Suferim la capitolul atacanţi. Ne dorim foarte mult nişte atacanţi de valoare", a spus Stanciu.

RAPID-CSMS IAŞI LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. În legătură cu situaţia dificilă financiară de la gruparea giuleşteană, Nicolae Stanciu a arătat: "Suntem o echipă aflată în insolvenţă. Dacă un jucător nou ne întreabă 'eu o să vin la Rapid Bucureşti din vară, dar puteţi plăti salariile la zi?' Cine poate garanta asta?".

RAPID-CSMS IAŞI LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Întrebat de câţi bani are nevoie pentru redresarea clubului Rapid Bucureşti, Nicolae Stanciu a spus: "Nouă ne trebuie 3-4 jucători buni. Un fotbalist de valoare solicită cam 8-10.000 euro pe lună salariu. Asta, în condiţiile în care nu se mai plăteşte ceva pentru transfer. Apoi, totul înmulţit cu 12 luni sau cât semnează fiecare, aflăm o sumă (...) Noi aveam o insolvenţă în valoare de 3,2 milioane euro. Sunt apoi nişte cheltuieli curente la club care se acumulează mereu. Urmează să primim următoarea tranşă de bani de la Liga Profesionistă de Fotbal în luna februarie. Este foarte dificil".

RAPID VS CSMS IAŞI, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, ÎN LIGA I, LIVE LA TV. SCOR LIVE. Giuleştenii se află în prezent pe locul 16, în clasamentul din LIGA I, având 12 meciuri disputate, în urma cărora au obţinut doar 9 puncte. Din cele 12 meciuri disputate de RAPID BUCUREŞTI, 2 au fost câştigate de giuleşteni, 3 s-au terminat la egal, iar în alte 7 meciuri rapidiştii au fost înfrânţi.

RAPID - CSMS IAŞI, LIGA I, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR LIVE. CSMS IAŞI se află la finalul clasamentului din LIGA I, pe locul 18, având doar 6 puncte, obţinute după 6 meciuri care s-au terminat la egal. În celelalte 6 meciuri disputate în LIGA I, echipa CSMS IAŞI a fost învinsă.

RAPID VS CSMS IAŞI, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, ÎN LIGA I, LIVE LA TV. SCOR LIVE. Meciul RAPID - CSMS IAŞI se va disputa pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, din Capitală, şi va fi arbitrat de Sebastian Coltescu.

RAPID VS CSMS IAŞI, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, ÎN LIGA I, LIVE LA TV. SCOR LIVE. Ora de disputare a meciului Rapid - CSMS Iaşi de marţi a fost modificată a doua oară de LPF pentru a respecta regulamentul UEFA în ceea ce priveşte programarea partidelor din campionatele naţionale în zilele în care se desfăşoară întâlniri în cupele europene. 

RAPID - CSMS IAŞI, LIGA I, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR LIVE. Meciul de pe stadionul Giuleşti, programat iniţial marţi, la ora 21.00, a fost mutat în aceeaşi zi la ora 19.30, pentru ca ulterior ora să fie schimbată pentru 15.00.

RAPID VS CSMS IAŞI, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, ÎN LIGA I, LIVE LA TV. SCOR LIVE. Surse din cadrul LPF au declarat, luni, agenţiei Mediafax, că Departamentul Competiţii a fost nevoit să stabilească ora 15.00 pentru ca partida din Liga I să nu se suprapună cu meciul Zenit Sankt Petersbug - Bayer Leverkusen, din etapa a IV-a a grupelor Ligii Campionilor, programat, marţi, la ora 19.00.

RAPID - CSMS IAŞI, LIGA I, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR LIVE. Conform surselor citate, în cazul în care partida se suprapunea cu meciul din Liga Campionilor, Liga Profesionistă de Fotbal risca penalităţi începând cu 5.000 de franci elveţieni din partea UEFA. De altfel, LPF a discutat cu oficialii Departamentului Competiţii al UEFA care au recomandat disputarea partidei la ora 15.00.

RAPID VS CSMS IAŞI, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, ÎN LIGA I, LIVE LA TV. SCOR LIVE. LPF nu a putut programa partide duminică, zi în care a avut loc primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Astfel că meciurile de duminică au fost mutate luni, iar cele de luni, marţi.

RAPID - CSMS IAŞI, ÎN LIGA I, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR LIVE. Aproximativ 100 de poliţişti bucureşteni vor acţiona azi, 4 noiembrie a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul Giuleşti „Valentin Stănescu” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. RAPID BUCUREŞTI şi C.S.M.S. IAŞI.

RAPID - C.S.M.C. IAȘI - MECI ÎN LIGA I, MĂSURI DE ORDINE LA RAPID-IAȘI Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

RAPID - C.S.M.C. IAȘI - MECI ÎN LIGA I, MĂSURI DE ORDINE LA RAPID-IAȘI Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

RAPID - C.S.M.C. IAȘI - MECI ÎN LIGA I, MĂSURI DE ORDINE LA RAPID-IAȘI  Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

RAPID - C.S.M.C. IAȘI - MECI ÎN LIGA I, MĂSURI DE ORDINE LA RAPID-IAȘI Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544. 

RAPID BUCUREŞTI - CSMS IAŞI, ÎN LIGA I, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR LIVE. RAPID BUCUREŞTI A FOST ELIMINATĂ, DIN CUPA ROMÂNIEI, JOI, 30 OCTOMBRIE, DE CFR CLUJ, în optimile de finală ale CUPEI ROMÂNIEI TIMIŞOREANA, ediția 2014-2015, după ce a fost învinsă cu scor 1 - 2.

RAPID BUCUREŞTI VS CSMS IAŞI, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, ÎN LIGA I, LIVE LA TV. SCOR LIVE. RAPID BUCUREȘTI a câștigat până acum 13 cupe ale ROMÂNIEI, la fel ca echipa DINAMO. Cele mai multe cupe au fost câștigate de STEAUA – 21.

RAPID - CSMS IAŞI, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, ÎN LIGA I, LIVE LA TV ŞI ONLINE. SCOR LIVERAPID BUCUREŞTI se va întâlni, AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE 2014, ÎN LIGA I, cu CSMS IAŞI, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I. Când e meciul, la ce oră e meciul: Meciul RAPID - CSMS IAŞI va avea loc AZI, MARŢI, 4 NOIEMBRIE, de la ora 15.00. Cine transmite meciul: Meciul RAPID - CSMS IAŞI va fi transmis LIVE LA TV de LOOK TV ŞI SCOR LIVE ONLINE de B365.ro.

Etichete: 4 NOIEMBRIE, 4 NOIEMBRIE 2014, AZI, cand e meciul, cine transmite meciul, CSMS Iași, la ce oră e meciul, Liga I, LIVE la TV, LIVE ONLINE, Look TV, marţi, măsuri de ordine, meci liga 1, meci Liga I, Rapid, RAPID CSMS IAȘI, SCOR LIVE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h