Raport IML: Femeia muşcată de câinii maidanezi în parc a murit din cauza alcooluluiUPDATE Potrivit raportului IML, femeia găsită moartă într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei consumase băuturi alcoolice. 

Raport IML: Femeia muscata de cainii maidanezi in parc a murit din cauza alcoolului (Foto libertatea.ro)
Raport IML: Femeia muşcată de câinii maidanezi în parc a murit din cauza alcoolului (Foto libertatea.ro)

UPDATE "Constatările preliminare ale autopsiei efectuate la data de 21 martie 2014 au arătat că, sub rezerva efectuării unor teste toxicologice, moartea persoanei de sex femeiesc, cu identitate necunoscută, s-a datorat intoxicaţiei etilice acute cu aspirat alimentar gastric; aspectul leziunilor traumatice pledează pentru producerea acestora prin muşcare cu specific canin; s-au ridicat probe de la cadavru pentru examene complexe de laborator; în absenţa rezultatelor acestor examene de laborator nu se poate preciza în acest moment o legătură de cauzalitate între leziunile constatate şi deces", informează Parchetul Tribunalului Bucureşti într-un comunicat remis B365.ro

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B. în vederea stabilirii cu certitudine a circumstanţelor în care s-a produs decesul. 

Femeia ar fi consumat o cantitate mare de alcool, având o alcoolemie de 4 la mie. 

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat, astăzi că în acest caz nu sunt date din care să rezulte că decesul ar fi fost cauzat de muşcăturile de câine.

 Anterior, au apărut în presă informaţii că femeia murise din cauza muşcăturilor maidanezilor. Femeia care a fost găsită moartă într-un parc din sectorul 2 al Capitalei ar fi decedat în urma muşcăturilor de câine, relatează Digi24. Surse IML spun că femeiea s-ar fi luptat cu câinii, avea plăgi profunde care i-ar fi provocat şoc hemoragic şi traumatic. Totodată, victima avea vasele sanguine secţionate.

Ea a fost atacată de şapte câini. Trei dintre ei fuseseră crotaliaţi anterior de Centrul Teritorial veterinar sector 2, iar doi aparţineau Asociaţiei Cuţu-cuţu.

 ASPA: Vom limita sau chiar interzice adopțiile. Au exista multe adopții fantomă 

Etichete: alcool, alcoolemie, câini maidanezi, femeie, IML, moartă, Obor, raport IML

0/2 COMENTARII
Ion
21 mar 19:24
+0
VOTURI
-0
Fir-ati ai dracului cu javrele voastre cu tot !
Ada
21 mar 16:55
+0
VOTURI
-0
Ce convenabil! Dar daca nu era beata si doar pica si murea de un atac nevinovat de cord si o muscau doar nitzel cainii ce tot atata tam tam?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE