Rareş Bogdan preia conducerea Ziarului România Liberă şi face un parteneriat cu Realitatea TVRareş Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de putere de la Realitatea TV, va prelua conducerea editorială a cotidianului România Liberă cel mai probabil de la 1 februarie, urmând să fie director al publicaţiei, scrie Mediafax. Acesta a declarat pentru agenția de presă că intenţionează să relanseze ziarul.

Rares Bogdan preia conducerea Ziarului Romania Libera si face un parteneriat cu Realitatea TV (Foto stiripesurse.ro)
Rareş Bogdan preia conducerea Ziarului România Liberă şi face un parteneriat cu Realitatea TV (Foto stiripesurse.ro)

Rareş Bogdan a spus că urmează ca joi sau vineri să meargă la redacţia cotidianului.

"Foarte probabil din 1 februarie voi prelua acolo lucrurile pe parte editorială. Voi fi directorul ziarului pe formula veche în care a fost şi Paler, a fost şi Băcanu, a fost şi Hurezeanu", a spus Rareş Bogdan.

El a precizat că acesta este un proiect personal şi nu are nicio legătură cu Realitatea Media, care deţine televiziunea de ştiri Realitatea TV, la care Rareş Bogdan realizează emisiunea "Jocuri de Putere".

"Nu are nicio legătură Realitatea Media, nu are nicio legătură Cozmin Guşă (acţionar al Realitatea Media, n.r.). Este un proiect personal. Am şi anunţat când s-a vehiculat numele meu într-o chestiune politică (privind o eventuală candidatură a lui Rareş Bogdan la Primăria Capitalei, n.r.) că ăsta este unul dintre motivele pentru care în următorii cinci ani mă dedic strict părţii profesionale, jurnalistice", a explicat Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan, despre relansarea ziarului România liberă:

"Vom relansa ziarul într-un parteneriat cu Realitatea şi va fi o emisiune făcută din redacţia ziarului, undeva la 17.00 - 17.30. Şi va fi prezentat ziarul în fiecare seară la mine, la «Jocuri de Putere», într-o corespondenţă telefonică sau pe Skype cu redactorul-şef sau redactorul-şef adjunct sau responsabilul de număr", a spus Rareş Bogdan, conform paginademedia.ro. 

Etichete: conducere, Rareş Bogdan, redactor sef, ziarul romania libera

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE