Rareș Mănescu, "primarul care NU este",vrea să acorde BURSA PRIMARULUI Sectorului 6 din bani publiciConsiliul Local al Sectorului 6 a aprobat, în ședința din 28 mai, instituirea "Bursei Primarului Sectorului 6" care va fi acordată elevilor ce vor obține media generală 10 la sfârșitul acestui an școlar. Această bursă a primarului este în fapt acordată din fondurile bugetare alocate în anul 2015 pentru Educație, și nu din banii primarului Rareș Mănescu, care ultima dată a fost văzut în public la o expoziție organizată la Universitatea Politehnică din București, după o absență de mai bine de doi ani din viața comunității locale pe care o reprezintă.

Rares Manescu, "primarul care NU este",vrea sa acorde BURSA PRIMARULUI Sectorului 6 din bani publici
Rareș Mănescu, "primarul care NU este",vrea să acorde BURSA PRIMARULUI Sectorului 6 din bani publici
Foto: adevarul.ro

Consiliul Local al Sectorului 6 a aprobat în ședința din luna mai acordarea unui număr de aproape 700 de burse denumite "Bursa Primarului Sectorului 6" pentru elevii din Sectorul 6.

Conform fondurilor bugetare alocate în anul bugetar 2015, pentru anul şcolar 2014 - 2015, vor fi acordate un număr de maxim 675 burse denumite "Bursa Primarului Sectorului 6" elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din Sectorul 6 care la sfârşitul anului şcolar 2014 - 2015 vor obţine media generală 10, arată hotătârea aprobată de consilierii locali ai Sectorului 6.

Proiectul prevede faptul că "Bursei Primarului Sectorului 6", pentru anul şcolar 2014-2015, are o valoare totală de 500 lei şi se acordă o singură dată.

Mai mult, acordarea "Bursei Primarului Sectorului 6" nu limitează/restricţionează accesul la alte tipuri de burse, anunță administrația locală.

Acordarea bursei denumită "Bursa Primarului Sectorului 6" se va face la sfârşitul anului şcolar 2014 – 2015 în baza unei adrese a Inspectoratului Şcolar Sector 6 înaintată Primăriei Sector 6 şi Administraţiei Şcolilor Sector 6. Astfel, această adresă va cuprinde numărul elevilor care au obţinut media 10 la sfârşitul anului şcolar 2014 - 2015, numele şi prenumele elevului în cauză, şcoala de provenienţă şi clasa absolvită.

CITEȘTE ȘI: Primarul Rareș Mănescu, fotografiat pentru prima dată în public la expoziția "Memoria Holocaustului"

Consiliul Local al Sectorului 6 a mai aprobat și în ședința din 30 aprilie alocarea sumei de 50.000 lei pentru premierea elevilor ciclului gimnazial şi liceal care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şcolare naţionale. Potrivit hotărârii, în jur de 20 de elevi vor primi câte o bursă de 2.500 lei pentru performanțele academice deosebite. Detalii aici.

Etichete: bani publici, bursa primarului, burse, Consiliul Local, educaţie, elevi, fonduri bugetare, inspectoratul şcolar, media generală, rareş mănescu, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE