Răspunsul oficial al Carolinei Garcia după ce ar fi jignit-o pe jucătoarea româncă Irina BeguJucătoarea de tenis Caroline Garcia a publicat, miercuri, un răspuns oficial în privinţa scandalului declanşat de partida cu Irina Begu, câştigată de către Irina în turneul de la Charleston, scor 6-4, 2-6, 7-6 (3), şi susţine că nu a jignit-o pe româncă.

Raspunsul oficial al Carolinei Gargia dupa acuzatiile din meciul cu Irina Begu
Răspunsul oficial al Carolinei Gargia după acuzaţiile din meciul cu Irina Begu

"Aş vrea să vorbesc despre comentariile care au apărut în presă despre mine, după meciul de luni cu Irina-Camelia Begu (România). Aceste informaţii sunt complet false. Am avut întotdeauna respect pentru adversarii mei şi fără îndoială că nu am spus acele cuvinte, nu am jignit, aşa cum am fost acuzată. Totodată, alertată de acest zvon fals, WTA a închis acest caz, după cum a şi anunţat. Vă mulţumesc!", se arată în comunicatul oficial publicat de către Caroline Garcia (22 de ani, locul 44 WTA) pe site-ul oficial şi pe contul personal de Twitter.

Women's Tennis Association (WTA) a reacţionat, marţi seară, în cazul scandalului declanşat de partida dintre Irina Begu şi Caroline Garcia, şi a precizat că nu a găsit probe împotriva franţuzoaicei. ''Cel mai înalt nivel de comportament profesional pe terenul de tenis e extrem de important pentru WTA şi orice mai prejos e inacceptabil. După investigaţii amănunţite, nu am găsit nicio dovadă în suportul acestor acuzaţii. Cazul este închis", se arată în scurtul comunicat publicat de WTA.

Tenismena Irina Begu (locul 33 WTA) a precizat, marţi seară, pe o platformă de socializare, că nu a auzit nicio jignire la adresa ei din partea franţuzoaicei Caroline Garcia, în timpul meciului din turul 1 al turneului de la Charleston, SUA.

"Personal eu nu am auzit acest lucru şi nici nu am văzut vreo înregistrare care să certifice acest lucru. Dacă aceste declaraţii au fost făcute, cu siguranţă WTA va analiza situaţia şi va lua măsurile corespunzătoare. Fiind încă în timpul turneului, toată atenţia mea se îndreaptă către tenis (antrenamente, recuperare, meciuri), aş dori să mă concentrez pe activitatea mea şi să las deoparte alte lucruri care mă pot influenţa în sens negativ", a scris Irina Begu, pe contul personal de Facebook.

Etichete: caroline garcia, irina begu, raspuns oficial, scandal irina begu caroline garcia, tenis, wta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE