RATB a cerut scumpirea călătoriei la 2,35 leiIn medie, controlorii RATB au aplicat, in 2011, cate 417 sanctiuni pe zi
În medie, controlorii RATB au aplicat, în 2011, câte 417 sancţiuni pe zi

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni ca nu este de acord cu majorarea tarifului biletului de calatorie pe mijloacele de transport in comun, masura solicitata de directorul regiei, pana ce nu va analiza toate cheltuielile si deconturile care se fac pe subventii.

Potrivit primarului general, conducerea RATB a solicitat majorarea tarifului la biletul de calatorie la 2,35 lei (de la 1,3 lei), din cauza cresterii consumului la energie electrica si a cresterii pretului pe kw.

Și anul trecut RATB a solicitat scumpirea călătoriei, dar anul acesta problema este cu atât mai complicat de rezolvat, având în vedere că va exista un tarif unic atât pentru RATB cât şi pentru metrou, gestionat de Autoritatea Metropolitană de Transport.

Etichete: bilet, călătorie, pret, RATB

0/0 COMENTARII
Sorin
25 ian 22:22
+0
VOTURI
-0

Cat despre Oprescu si decizia in favoarea cetatenilor... a fost buna gluma.

Sorin
25 ian 22:21
+0
VOTURI
-0

Dintotdeauna RATB a fost politizata. Politrucii au gasit si gasesc aici locuri calde, indiferent de partidul aflat la guvernare. Asa e si la TVR, si la toate institutiile mai mult sau mai putin dependente de buget. Adevarata corectitudine se regaseste numai in firmele private, dar si acolo doar la patronii care au interesul sa le mearga bine. La firmele de stat nu poate fi vorba de performanta. Asta e Romania. Majorarea tarifului calatoriei nu se justifica economic, ci doar prin faptul ca trebuie platite salariile politrucilor.

Ene
25 ian 20:42
+0
VOTURI
-0

Sunt sigur ca Oprescu va lua decizia corecta in acest caz, astfel incat sa fie in favoarea cetatenilor.

Ioana Alexandra Ghinda
24 ian 11:36
+0
VOTURI
-0

RATB-ul va functiona corect doar in momentul in care vor scadea salariile nesimtite din interiorul regiei. Sau cand vor renunta a fi pusculita PDL-ului.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE