RATB a modificat traseele a două linii, din cauza restricţionării traficului în zona EroilorMETROU DRUMUL TABEREI. Regia Autonomă de Transport Bucureşti a modificat traseele a două linii de transport în comun din cauza restricţiilor de trafic impuse în zona Eroilor, unde se fac lucrări pentru Magistrala 5 de metrou.

Cum a fost "capusata" RATB, potrivit unui raport al Curtii de Conturi
Cum a fost "căpuşată" RATB, potrivit unui raport al Curţii de Conturi
Foto: B365.ro

METROU DRUMUL TABEREI. Modificările instituite de RATB au intrat în vigoare de joi, zi în care şi Brigada Rutieră a instituit restricţii de trafic, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti. Astfel, pentru continuarea lucrărilor de construire a magistralei de metrou Drumul Taberei - staţia ,,Eroilor 2", se restricţionează traficul rutier pe Bd. Eroii Sanitari, tronsonul cuprins între Bd. Eroilor şi Podul Operei, până la data de 1 octombrie 2015.

"Din această cauză, începând cu data de 07.05.2015, liniile de transport public din zonă vor funcţiona pe trasee modificate, astfel:

Linia 236 va funcţiona pe traseul de bază între ,,Divertiland" şi intersecţia Splaiul Independenţei/Bd. Eroilor, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Eroilor cu întoarcere pe Bd. Eroii Sanitari, Bd. Gh. Marinescu, Sos. Cotroceni, apoi pe traseul de bază.

Linia 336 va funcţiona pe traseul de bază între ,,Piaţa Rosetti" şi intersecţia Bd. Mihail Kogalniceanu/Splaiul Independenţei, apoi pe un traseu modificat pe Splaiul Independenţei, Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Bd. Gh. Marinescu, Şos. Cotroceni, apoi pe traseul de bază.

Celălalt sens nu se modifică", anunţă RATB, într-un comunicat de presă.

METROU DRUMUL TABEREI. În perioada restricţiilor, 07.05 – 01.10.2015, se va permite accesul rezidenţilor numai dinspre Piaţa Operei Române până în zona lucrărilor.

Rute ocolitoare sunt următoarele:

- Bd. Eroilor Sanitari – Bd. Eroilor – Splaiul Independenţei – Piaţa Operei Române;

- Piaţa Operei Române – Str. Elefterie - Bd. Eroilor .

"Solicităm conducătorilor de autovehicule să folosească rutele ocolitoare, să circule cu prudenţă, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi indicatoarele rutiere montate în zonă", precizează Brigada Rutieră în comunicatul citat.

METROU DRUMUL TABEREI. La începutul lunii martie, Metrorex a anunţat că circulaţia rutieră se restricţionează la o bandă pe sens pe Bulevardul Eroii Sanitari, pentru lucrările la staţia de metrou Eroilor 2.

Etichete: autobuz RATB, brigada rutieră, magistrala 5, metrou drumul taberei, RATB, Regia Autonomă de Transport Bucureşti, restricţii de trafic, restricţii rutiere, trafic restricţionat, trafic restrictionat bucuresti, trasee RATB, trasee ratb modificate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE