RATB anunţă că e în plin proces de igienizare şi roagă călătorii să sesizeze actele de vandalismRATB roagă călătorii să sesizeze actele de vandalism pe care le observă în mijloacele de transport în comun şi anunţă că se află în plină campanie de curăţenie.

RATB anunta ca e in plin proces de igienizare si roaga calatorii sa sesizeze actele de vandalism
RATB anunţă că e în plin proces de igienizare şi roagă călătorii să sesizeze actele de vandalism
Foto: ziarelive.ro

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă, printr-un comunicat de presă, că se află în plină campanie de curăţenie şi apelează la călători, rugându-i să anunţe la numărul de telefon 021.9391 atunci când sesizează lipirea de afişe sau anunţuri ori orice act de vandalism săvârşit în mijloacele de transport în comun sau pe stâlpii de susţinere a liniilor de contact.

Programul de igienizare se derulează pe două componente, care vizează atât vehiculele, cât şi mobilierul stradal, anunţă Regia.

"În ceea ce priveşte igienizarea stradală, activităţile se concentrează pe zona liniilor de tramvai, până în prezent, echipele RATB reuşind să cureţe 5.773 garduri/ panouri de protecţie, 50 de copertine din staţii, 44 de borne de semnalizare a refugiilor şi 32 de peroane. Aceste cifre se referă numai la activitatea desfăşurată pe traseele a trei linii de tramvai, 41, 21 şi 1, urmând a fi extinsă pe întreaga retea de tramvaie. Totodată, au fost curăţaţi şi vopsiţi peste 500 de stâlpi, eliminându-se buruienile şi deşeurile adunate la bază, precum şi afişele lipite. În paralel, toate vehiculele RATB trec în această perioadă printr-un program complex de igienizare, inclusiv a instalaţiilor de ventilaţie şi climatizare.", completează sursa citată.

Anul trecut, RATB a suferit pierderi de peste un milion de lei în urma actelor de vandalism.

Etichete: curatenie ratb, RATB, vandalism

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h