RATB cumpără 4 autobuze etajate, modernizează 10 tramvaie şi construieşte un tramvai BucurPotrivit proiectului de hotărâre aferent rectificării bugetare aprobate joi de CGMB, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va folosi cele 7,3 milioane de euro pentru construirea unui nou tramvai Bucur, modernizarea a 10 tramvaie şi achiziţionarea a patru autobuze etajate.

RATB
RATB

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la inceputul sedintei de Consiliu General de joi ca RATB va primi la rectificarea bugetara aflata pe ordinea de zi 7,3 milioane de euro - "bani care vor fi folositi pentru cumpararea de piese de schimb, repararea aparatelor de aer conditionat si alte necesitati tehnice pentru autobuzele din Capitala".

In proiectul de rectificare nu se pomeneste nimic insa de alocarea unor sume pentru dotarea autobuzelor cu aer conditionat, potrivit hotnews.ro.

Potrivit proictului de hotarare aferent rectificarii bugetare, cele 33 milioane lei, alocate de Consiliul General inca se vor cheltui pe:
- 3 milioane de lei pentru modernizarea a trei centrale termice apartinand RATB;
- circa 4,5 milioane lei pentru construirea unui nou tramvai Bucur;
- circa 19 milioane lei pentru modernizarea a 10 tramvaie;
- 4,7 milioane lei pentru a achizitia a patru autobuze etajate;
- circa 1,3 milioane lei pentru patru autospeciale si un buldoexcavator.

Etichete: autobuze noi, buget primaria capitalei, buget ratb, RATB, rectificare bugetara pmb, tramvai bucur

0/3 COMENTARII
DAN
09 iul 12:41
+0
VOTURI
-0
Autobuze etajate... Este clar, si asta este straina de realitate. Daca nu stie ca aceste autobuze circula goale, consumand benzina inutil, inseamna ca nu stie si nu intelege multe... Norocul ei este ca are langa ea o... mana dreapta... dibace...
Alex
08 iul 23:19
+0
VOTURI
-0
Subscriu!Autobuzele etajate circula aproape goale,din cate am vazut.
Mumu
08 iul 11:03
+0
VOTURI
-0
"4,7 milioane lei pentru a achizitia a patru autobuze etajate"

Serios? RATB n-are autobuze pe traseu, ca-s stricate, ca n-au aer, ca nu mai stiu ce n-au, dar cumpara autobuze etajate? Nu baga banii in aer conditionat, piese de schimb sau chiar alte autobuze, dar ii baga in autobuze turistice?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h