RATB cumpără autobuze supraetajate pentru Bucharest City TourRegia Autonomă de Transport Bucureşti vrea să cumpere patru autobuze supraetajate pentru traseul turistic Bucharest City Tour, valoarea licitaţiei fiind estimată la 3,9 milioane de lei fără TVA.

RATB cumpara autobuze supraetajate pentru Bucharest City Tour
RATB cumpără autobuze supraetajate pentru Bucharest City Tour

Traseul turistic este deservit în prezent de patru vehicule double-decker închiriate de la Regia Autonomă de Transport Constanţa (RATC).

RATB vrea să cumpere patru autobuze double-deck urbane, etajate, cu platforma deschisă, lungimea de 12 metri şi motorizare Euro 6. Vehicolele mai trebuie să aibă podea complet coborâtă pe toată lungimea, fără trepte, şi vor fi destinate transportului turistic în Bucureşti, potrivit aunuţului de licitaţie publicat, miercuri, de regie.

Autobuzele mai trebuie să fie dotate cu trapă pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi, instalaţie de încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat. Capacitatea minimă acceptată este de 75 de persoane.

Maşinile trebuie livrate în două luni de la data semnării contractului.

RATB aşteaptă oferte până la jumătatea lunii octombrie, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, potrivit economica.net.

Etichete: autobuze Bucharest City Tour, Bucharest City Tour, RATB

0/2 COMENTARII
aurel
15 Sep 09:58
+0
VOTURI
-0
Este mare nevoie de tramvaie noi pentru a incuraja transportul in comun.
PREZIOSO
14 Sep 13:17
+0
VOTURI
-0
In loc sa cumpere piee de schimb si tramvaie si trolee noi, cumpara etajate. Vorba aia: ce-i lipseste chelului?!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE