RATB deschide marţi linia preorăşenească 425Regia Autonomă de Transport București (RATB) deschide marți, 6 iunie, linia preorășenească 425, care va asigura transportul călătorilor între comuna Jilava și terminalul ,,CFR Progresul' din București.

Autobuze STB
Autobuze STB

Deschiderea acestei linii se realizează în baza contractului de transport public încheiat între RATB și Primăria comunei Jilava.

Autobuzele liniei 425 vor circula între terminalele ,,CFR Progresul' și ,,Bumbăcăria Jilava', pe traseul: Șoseaua Giurgiului, străzile Ungureni, Gării, comuna Jilava.

Tariful unei călătorii pe liniile preorășenești este stabilit la 1,50 de lei.

Aceasta este cea de a 20-a linie preorășenească asigurată de RATB, iar numărul localităților pentru care RATB asigură transportul către Capitala va ajunge la 15.

În data de 22 mai, RATB a deschis linia 418 care asigură transportul călătorilor între comuna Berceni și stația Romprim din sudul Capitalei, aflândus-se în discuții și cu alte localități pentru înființarea de noi linii, printre care Pantelimon și Chiajna.

Etichete: linia preorăşenească 425, linie preoraseneasca, RATB

0/4 COMENTARII
FA SI TU BANI DIN INTERNET
13 Jun 00:58
+0
VOTURI
-0
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?

Nici eu nu am crezut ca este real , dar am ajuns sa fac 50 de euro pe zi !
Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 4000 mii de euro. INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/2gZQiP0
( daca nu merge sa dai click copiaza link-ul si pune-l in casuta de url sus si dai enter )
....fgs4t54
John
08 Jun 00:06
+0
VOTURI
-0
Mare evaziune cred ca 90% se face din giurgiului.primii vinovați călătorii ca nu cer bilete.
Cristian
06 Jun 18:20
+0
VOTURI
-0
Oferta speciala lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com
Sonny
06 Jun 16:33
+0
VOTURI
-0
N-am nimic impotriva ca RATB-ul sa-si rotunjeasca veniturile operand si alte curse. Cursele preorasenesti, cel putin teoretic, aduc bani (bine, presupunand ca acei calatori care le folosesc isi cumpara si bilete, dar asta e alta treaba).

Ce nu inteleg eu e cu ce masini deschid ei trasee noi.
Adica se plang ca n-au masini, ca sunt stricate, ca Primaria trebuie sa le cumpere x sute de masini electrice si ce alte vise umede mai au, calatorii de pe liniile deja existente stau ca plopii in statii ca autobuzele vin din an in paste (cu scuze penibile de la RATB, ca "din cauza circulatiei aglomerate"), iar tu, RATB, decizi c-ar fi cazul sa iei din masinile deja prea putine ca sa deschizi alte trasee???

Sa deschideti alte trasee de-abia cand frecventa de circulatie va fi acoperitoare! Nu acum, cand sunt trasee care vin o data la 15-20 de minute!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE