RATB, executat silit de Fisc. Este cel mai mare datornic la bugetul de statRATB este pe primul loc în topul datornicilor la bugetul de stat, având datorii totale de 443 de milioane de lei.

RATB, executata silit de Fisc. Este cel mai mare datornic la bugetul de stat
RATB, executată silit de Fisc. Este cel mai mare datornic la bugetul de stat
Foto: obiectiv.info

Regia datoreaza 221 de milioane de lei restanţe la plata TVA şi 222 de milioane de lei dobânzi şi penalităţi, conform datelor de la ANAF, valabile la 31 decembrie 2013. Regia Autonomă de Transport Bucureşti mai are şi datorii de 23,7 milioane de lei către bugetul asigurărilor sociale, sumă pentru recuperarea căreia s-a declanşat executarea silită, informează Economica.net.

Directorul general al RATB, Adrian Câmpurean  şi-a înaintat demisia la jumătatea anului trecut, motivând că nu are bani suficienţi pentru modernizarea RATB.  După demisia acestuia, primarul Capitalei, Sorin Oprescu a spus că Regia se poare descurca cu ce are şi că din partea Primăriei, în subordinea căreia se află, nu va primi mai mult.

Pe locul 2 în clasament se află Compania Națională Poșta Română, cu o sumă restantă de 175 milioane de lei, mai mare cu 73 de milioane față de obligațiile restante înregistrate la 31 decembrie 2012. Pe poziţia a treia se află Electrocentrale București (ELCEN), care la 31 decembrie 2013 avea obligații restante la bugetul de stat în valoare de 168 milioane de lei.

0/2 COMENTARII
.....
03 feb 11:03
+0
VOTURI
-0
Pensionarii si tiganii sunt electoratul lui Oprescu, prin urmare trebuie plimbat.
.....
03 feb 10:59
+0
VOTURI
-0
Plimbati tiganii si pensionarii pe moca si o sa fie minunat.Succes in continuare!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h