RATB face curățenie în mijloacele de transport în comun, după ce a fost amendată de ANPCRegia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) face curățenie în mijloacele de transport în comun după ce a fost amendată de Protecția Consumatorului cu 150.000 de lei pentru problemele de igienă necorespunzătoare. Conducerea RATB anunță că până la finele acestei luni va finaliza igienizarea tuturor mijloacelor de transport în comun. 

RATB face curatenie in mijloacele de transport in comun, dupa ce a fost amendata de ANPC
RATB face curățenie în mijloacele de transport în comun, după ce a fost amendată de ANPC

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) face curățenie în mijloacele de transport în comun după ce a fost amendată de Protecția Consumatorului cu 150.000 de lei pentru problemele de igienă necorespunzătoare.

"Amenda pe care am primit-o de la ANPC ne-a determinat să accelerăm puţin achiziţia de detergenţi şi dezinfectanţi chiar dacă ea era pe lista noastră de priorităţi. Acum avem detergenţii şi toate unităţile s-au apucat să spele şi să cureţe toate mijloacele de transport. Oamenii noştri sunt cei care fac curăţenia pentru că nu avem o firmă specializată şi sperăm ca, undeva, la finele lunii august să se şi vadă impactul acestei măsuri administrative. Într-adevăr a fost perioadă în care nu am putut să achiziţionăm materialele necesare, a fost o sincopă, de când cu aprobarea bugetului, şi a creat aceste probleme, dar o să reglementăm situaţia până la sfârşitul lunii august", a subliniat Antonescu.

În data de 17 iulie, RATB a fost amendată cu 150.000 de lei de către ANPC din cauza condiţiilor neigienice şi improprii în mijloacele de transport în comun. "Au fost verificate 6 depouri de autobuze, troleibuze şi tramvaie din Capitală, la plecarea în curse a acestora. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 150.000 lei şi oprire temporară de a fi utilizate în transportul public a mijloacelor de transport care nu asigură condiţiile de siguranţă şi igienă corespunzătoare până la remedierea deficienţelor. Controalele vor continua şi în următoarea perioadă", a precizat ANPC la acea dată.

Sursa: Agerpres

Etichete: amendă, anpc, curăţenie, protecţia consumatorului, RATB

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE