RATB ia măsuri în cazul celor trei controlori care au agresat un călătorRATB a demarat o anchetă în cazul celor trei controlori care au agresat un călător într-un autobuz care circula pe linia 105. De asemenea, controlorii cercetați au fost retraşi din traseu pe perioada anchetei. 

RATB ia masuri in cazul celor trei controlori care au agresat un calator
RATB ia măsuri în cazul celor trei controlori care au agresat un călător

Trei controlori l-au agresat fizic pe un călător RATB care a fost prins fără să taxeze călătoria pe linia autobuzului 105. 

RATB s-a autosesizat în legătură cu acest caz, iar o comisie de disciplină cercetează echipa de control implicată în incident, în conformitate cu prevederile Codului Muncii şi ale Regulamentul intern, anunță reprezentanții Regiei. 

"Pe perioada cercetărilor, cei trei controlori au fost retraşi din traseu. Măsurile care vor fi luate faţă de aceştia vor fi comunicate ulterior. Totodată, pentru a evita astfel de incidente, luni dimineaţă, toate echipele de control au fost instruite să respecte întocmai reglementările existente, chiar dacă omisiunile acestora permit eludarea legilor de către călătorii frauduloşi, agresivi. Politica RATB este aceea de a conştientiza pe toţi călătorii, prin introducerea unor reglementări locale care să asigure o relaţie corectă cu aceştia - atât cu cei fideli şi conştiincioşi, cât şi cu cei frauduloşi. În acelaşi timp, RATB precizează că nu tolerează nici comportamentul controlorilor, dar - pentru a fi corecţi faţă de călătorii conştiincioşi - nici pe al călătorilor
frauduloşi care încearcă să evite sancţionarea folosindu-se de astfel de acţiuni teatrale şi în forţă", au mai precizat reprezentaníi RATB. 

Citește și Un călător RATB, prins fără bilet, a fost agresat fizic de controlori pe linia autobuzului 105 VIDEO 

Etichete: anchetă, autobuz, controlori, RATB

0/4 COMENTARII
adriana anghel
02 feb 12:57
+0
VOTURI
-0
RATB nu vrea si nu poate sa ia masuri corecte pentru ca cei care sunt implicati direct in activitatea institutiei habar nu au de situatia reala din teren...simplu.....
George
01 feb 21:56
+0
VOTURI
-0
Cand sunt statiile pline de oameni nu se urca ai dreaq controlori niciunu...mai ginesc ei pe cate-unu vai de capu lui si il agreseaza in halu asta...
nicu
01 feb 21:32
+0
VOTURI
-0
Pe langa cele 800.000 de stafide pensionare care isi plimba zilnic hoiturile fara treaba prin Bucuresti, acest baiat fara bilet este o picatura in ocean. Intai sa plateasca b0s0r0gii bilet, ca au apartamente in proprietate, incaseaza chirii "la negru" au pe la tara case si terenuri. Dupa ce vor plati stafiditii vor plati si tinerii.
Mximus
01 feb 18:23
+0
VOTURI
-0
Pe mine m-ar fi ineresat ce masuri a luat cineva impotriva calatorului fara bilet.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE