RATB instalează internet wireless gratuit în toate mijloacele de transport în comunRATB va fi împuternicită să demareze proceduri privind instalarea de internet wireless gratuit în autovehicule și un sistem de informare pentru călători despre traseele mijloacelor de transport în comun și timpii estimați de așteptare în stație, după ce două proiecte de hotărâre în acest sens au fost adoptate în ședința CGMB de luni.

Autobuze RATB
Autobuze RATB

Anterior, ordinea de zi a ședinței fost suplimentată cu aceste două proiecte de hotărâre.

"O veste bună, în special pentru utilizatorii de internet, mă refer aici în special și la rețele de socializare, cu votul dumneavoastră de astăzi și prin propunerea pe care o fac Regia Autonomă de Transport București (RATB) va iniția o procedură prin care atât în autobuze, tramvaie și troleibuze se va instala internet wireless gratuit pentru călători (...). De asemenea, tot printr-o aplicație pe care o va organiza Regia, călătorii vor putea să afle care este timpul de așteptare pe care trebuie să îl mai parcurgă, precum și informații despre traseul vehiculului pe care doresc să îl ia", a spus primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, înainte ca proiectele să fie supuse votului consilierilor municipali.

În opinia sa, chiar dacă nu cu pași foarte rapizi, România ajunge în rândul țărilor civilizate și al marilor capitale în care călătorii pot să beneficieze de internet gratuit și pe de altă parte pot afla informații concrete despre momentul la care pot să ia un autobuz, troleibuz sau tramvai.

Etichete: autobuz RATB, internet ratb, RATB, sistem de informare pentru călători ratb

0/4 COMENTARII
Max100
31 Jan 11:25
+0
VOTURI
-0
Doamna Firea cea vocala vad ca nu are nimic de spus despre faptul ca guvernul PSD a taiat de la investitii centura de sud a Bucurestiului.
andrei
31 Jan 08:45
+0
VOTURI
-0
Daca tot nu avem autobuze suficiente ,macar sa avem internet .
Dorel
31 Jan 06:07
+0
VOTURI
-0
Pai da, daca tot stam blocati in trafic, macar sa avem internet...
Paine si circ! S-au rezolvat toate problemele si asta mai ramasese de rezolvat. Internetul wireless in autobuze. Exista aer conditionat, nu se suie aurolacii/tiganii, autobuzele vin la timp si nu foarte aglomerate, sunt si curate, ce mai trebuie? Tichia de margaritar, pardon, internetul wifi!
Radu
30 Jan 20:04
+0
VOTURI
-0
Abia astept sa am wifi intr-un troleu Ikarus care abia are iluminat interior!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE