RATB introduce o linie specială de autobuze cu personaje de poveste, pe perioada SărbătorilorRegia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) introduce, începând de luni, o nouă linie de transport în comun care îşi va începe traseul din Piaţa Unirii şi va merge către Complexul Comercial Băneasa, iar pe durata călătoriei, pasagerii vor putea vedea personaje de poveste şi vor putea asculta poveşti de Crăciun.

Linie speciala RATB
Linie specială RATB

Pentru ca atmosfera de sărbătoare din oraş să se regăsească şi în autobuzele de pe linia specială 361, actori costumaţi în personaje îndrăgite de copii vor spune cele mai frumoase poveşti, zilnic, între orele 11:00 – 14:00 şi 17:00 – 20:00. Cinci poveşti diferite, în cinci autobuze aşteaptă să fie descoperite în perioada 28 noiembrie – 31 decembrie", anunţă Primăria Capitalei.

Autobuzele vor circula între orele 10:00 – 21:00, pe traseul Bd. I.C. Brătianu, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Bd. Aviatorilor, Piaţa Charles de Gaulle, Bd. Constantin Prezan, Şos. Kiseleff, Piaţa Presei, Şos. Bucureşti-Ploieşti, parcarea Complexului Comercial Băneasa, cu întoarcere pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, Piaţa Presei, Şos. Kiseleff, Calea Victoriei, Splaiul Independenţei, Piaţa Unirii. Autobuzele vor efectua opriri în staţiile traseului turistic Bucharest City Tour, mai arată reprezentanţii municipalităţii.

Etichete: autobuz 361, linie speciala, linie speciala sarbatori, RATB

0/3 COMENTARII
Chendea
28 Nov 09:34
+0
VOTURI
-0
Escroaca,neescroaca,face tot posibilul sa se simta bine romanasii clevetitori asa ca voi.Nici de sarbatori nu lasati ura deoparte.
Cristian
27 Nov 23:11
+0
VOTURI
-0
Imi place sa-mi imaginez atmosfera de adevarata sarbatoare, marca RATB: niste papitoi prost deghizati, care incearca sa spuna niste povesti... in timp ce unii calatori scuipa seminte, altii vorbesc la telefon mai tare, iar restul ...au ramas uitati pe facebook si habar nu mai au de ei! Iar peste toate astea, franele autobuzului scartaie, suspensiile si mai rau... iar soferul pune frane bruste si face manevre bruste de-i smuceste pe toti (si mai striga cate unu': "Aaaa! Ce face asta nene? E sofer de camion, duce cartofi?" sau altul: "Ne mai aseaza..."). Intr-un cuvant, o atmosfera de reala poveste, in Romania anului 2016!
Cris
27 Nov 16:27
+0
VOTURI
-0
Tot escroaca de Firea e (si) in spatele acestei initiative? Bai nene, nu mai stiu ce sa mai faca pentru cersit voturi, frate...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE