Mai puține mijloace de transport în comun, pe străzile Capitalei, în această varăDin cauza cererii scăzute, pe timpul verii, Regia Autonomă de Transport Bucureşti reduce parcul circulant cu procente situate între 13% şi 21%. 

RATB modifica traseelele autobuzelor cu ocazia meciului ROMANIA – IRLANDA DE NORD, AZI, VINERI
RATB modifică traseelele autobuzelor cu ocazia meciului ROMÂNIA – IRLANDA DE NORD, AZI, VINERI

"Parcul circulant a fost redus procentual în funcţie de fluxurile de călători de pe fiecare traseu şi de caracteristicile fiecărei linii, cu procente care variază între 13% şi 21%. Zilnic, fiecare linie de transport este monitorizată atent din punctul de vedere al cererii de transport, astfel încât să se poată interveni operativ în structura parcului circulant", se arată într-un comunicat al RATB.

În aceste zile, în urma determinărilor din traseu, programul de circulaţie pe liniile 25 şi 221 a fost reconfigurat prin suplimentarea capacităţii de transport. RATB precizează că sunt îndeplinite condiţiile pentru o circulaţie normală a vehiculelor regiei pe perioada vacanţelor şcolare şi a concediilor de odihnă, iar vehiculele de transport din parcul RATB au reviziile tehnice la zi şi "sunt corespunzătoare din punctul de vedere al siguranţei circulaţiei".

RATB transportă zilnic 2,1 milioane de pasageri, parcul circulant al regiei numărând în jur de 835 de autobuze, 313 de tramvaie şi 189 de troleibuze. Lungimea reţelei de transport în comun este de 738 kilometri, iar cea a traseelor de 1.896 de km.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: călători, mijloace de transport în comun, RATB

0/1 COMENTARII
Alex
26 iun 16:46
+0
VOTURI
-0
Au disparut moldovenii veniti la scoala in bucuresti, asa ca isi permit.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE