RATB: Sperăm ca anul acesta să ne transformăm în societate comercialăReprezentanţii RATB speră ca regia să se transforme în societate comercială până la sfârşitul anului 2016 pentru a putea accesa fonduri europene.

RATB
RATB

"Directiva Europeană 1370 ne impune clar că trebuie să ne transformăm în societate comercială, ca să putem accesa fonduri, pentru a creşte efectiv confortul călătorilor. Deci acum noi ne desfăşurăm activitatea numai în funcţie de banii primiţi de la Primărie. În condiţiile în care am fi societate comercială, am avea flexibilitate financiară, am putea să accesăm fonduri europene şi, în acest sens, să îmbunătăţim condiţiile de călătorie.

Noi sperăm ca anul acesta să ne transformăm în societate comercială, astfel încât să putem să demarăm efectiv, să reactivăm această regie şi să ne dezvoltăm", a declarat Constantin Tobescu, purtatorul de cuvat RATB, pentru psnews.ro.

CITEŞTE ŞI Primăria Capitalei cumpără 500 de AUTOBUZE NOI cu aer condiţionat

Etichete: RATB, RATB societate comercială

0/2 COMENTARII
Bucurestean
27 Jul 08:47
+0
VOTURI
-0
Sa-i pupi pe Rromanici in cioc, Bucalesteanule!
Auzi, stii ceva? Nu mai bine emigrezi tu inapoi in satul tau?
Autobuzu Bucalesti
27 Jul 08:20
+0
VOTURI
-0
Pana acum cateva luni tot speram sa intre Rromanica in Schengen. Acum speram sa se transforme Reatebeul in societate comerciala. ROTFLMAO

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE