RATB va acorda transport gratuit pentru copiii care participă la programul "Şcoala altfel""ȘCOALA ALTFEL 2015". TRANSPORT GRATUIT RATB: Regia Autonomă de Transport Bucureşti va asigura transportul gratuit pentru copiii preşcolari, elevii şi cadrele didactice din Bucureşti care participă la activităţile desfăşurate prin Programul "Şcoala altfel", în condiţiile în care până acum părinţii plăteau pentru închirierea autobuzelor.

RATB infiinteaza o linie speciala de autobuz de NOAPTEA MUZEELOR, 16 MAI. TRASEUL LINIEI RATB 16 MAI
RATB înfiinţează o linie specială de autobuz de NOAPTEA MUZEELOR, 16 MAI. TRASEUL LINIEI RATB 16 MAI
Foto: forum.transira.ro

TRANSPORT GRATUIT RATB "ȘCOALA ALTFEL. Consilierii generali au aprobat, marţi, un proiect de hotărâre privind asigurarea de către Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a transportului local gratuit pentru copiii de grădiniţă, elevii şi cadrele didactice din Bucureşti care participă la activităţile desfăşurate prin Programul "Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!", anunță gândul.info.

Până acum, părinţii plăteau pentru închirierea autobuzelor în săptămâna "Şcoala altfel", când copiii merg în diverse excursii.

Programul "Şcoala altfel" se desfăşoară anul acesta în perioada 6 - 10 aprilie, când în unităţile de învăţământ au loc diverse activităţi extraşcolare, iar cadrele didactice au libertatea de a alege activităţile în care să fie implicaţi copiii. Elevii au astfel ocazia să meargă la teatru, la film, la muzee sau să participe la evenimente sportive, dar şi să viziteze sedii de instituţii publice.

"ȘCOALA ALTFEL 2015". TRANSPORT GRATUIT RATB: Imediat după "Şcoala altfel", va începe vacanţa de primăvară, iar copiii vor sta acasă în perioada 11 - 19 aprilie.

Etichete: cadre didactice, Consiliul General, copii, pmb, RATB, ȘCOALA ALTFEL 2015, TRANSPORT GRATUIT RATB

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE