Raul-Florian-Petrișor Pătrașcu, numit consilier de stat la Cancelaria premieruluiPremierul Dacian Cioloș a semnat vineri decizia de numire a lui Raul-Florian-Petrișor Pătrașcu în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Raul-Florian-Petrisor Patrascu, ales consilier de stat
Raul-Florian-Petrișor Pătrașcu, ales consilier de stat

Tot vineri, șeful Executivului a semnat decizia privind "aplicarea mobilității pentru Dănuț-Cristian Popa din funcția publică de secretar general adjunct al Ministerului Tineretului și Sportului în funcția publică de secretar general adjunct al Ministerului Sănătății". Potrivit Agerpres, decizia privind trecerea lui Dănuț-Cristian Popa de la MTS la MS a fost făcută "având în vedere solicitarea Ministerului Sănătății".

Cele două decizii ale premierului au fost publicate vineri în Monitorul Oficial.

Miercuri, premierul Dacian Cioloș l-a revocat din funcție pe Ion Moraru, consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului. Ion Moraru a fost secretar general al Guvernului în perioada în care Executivul a fost condus de Victor Ponta. Moraru a fost înlocuit în funcția de șef al SGG în noiembrie anul trecut de Sorin Sergiu Chelmu, dar rămăsese consilier de stat la Cancelaria premierului.

Etichete: ciolos, consilier de stat, dacian ciolos, Raul-Florian-Petrișor Pătrașcu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE