Ravagiile furtunii din București: copaci căzuți şi străzi inundateFurtuna care a lovit miercuri seara Capitala a rupt copaci şi a inundat mai multe străzi. În Sectorul 3, un copac a căzut în faţa unui bloc. Mai mult, o stradă a fost inundată din cauza canalelor înfundate.

Ravagiile produse de furtuna
Ravagiile produse de furtuna
Foto: rtv.net

În urma ploilor torenţiale, un copac s-a rupt şi s-a prăbuşit la intrarea unui bloc din cartirul Titan. Nimeni nu a fost rănit, însă locatarii s-au ales cu o sperietură groaznică. Autorităţile au muncit mai bine de o oră pentru a tăia crengile şi a ridica trunchiul copacului. Tot în Sectorul 3, o stradă a fost inundată, iar locatarii spun că acest lucru de repetă de fiecare dată când plouă.

"Aici nu e de azi, de ieri, e veche, veche de mult. Nu e de acum, aici e o cascadă. Aşa a fost mereu, am intrat cu cizme", a declarat un bucureştean, conform rtv.net.

Furtuna a doborât copaci în mai multe cartiere din Capitală şi pompierii au lucrat ore întregi să cureţe străzile.

Codul galben se menține până la ora 23.00.

Etichete: cod galben de ploi, copaci căzuţi, furtună Bucureşti, strazi inundate

0/1 COMENTARII
Fox
13 iun 10:45
+0
VOTURI
-0
Cam cat de "groaznic" te poti speria de la un copac care cade??????? Disperati dupa stiri de senzatie!!! Poti cel mult sa fi curios, sa fi entuziasmat de furtuna, sa fi atent sa nu cada pe tine, sa constati urmarile unei astfel de caderi dar in niciun chip nu poti sa te "sperii groaznic" ca a cazut un copac. Cel mult te poti speria un pic daca esti pe traiectoria lui si atunci ai doua variante. Te blochezi si uiti sa reactionezi, mori si nu mai apuci sa te sperii. Varianta a doua e ca nu te sperii, te uiti pe unde mergi ca doar e furtuna, si daca vezi ca se prabuseste copacul te feresti! Dohhhhhhh!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE