RAZIE DE AMPLOARE a Poliției Rutiere, în București. 78 de şoferi SANCȚIONAȚI,18 au rămas FĂRĂ PERMISUPDATE: Brigada Rutieră a sancţionat 78 de conducători auto, în urma acțiunii de control în trafic, care a avut loc în această dimineață, în zona Eroii Revoluției.

UPDATE: În urma acțiunii de vineri dimineaţă au fost sanctionati 78 de conducători auto și au fost reținute 18 permise de conducere. Principală sancțiune a fost pentru depășirea coloanei oprite la semafor. Pentru încălcarea acestei reguli de circulaţie şoferii sunt sancţionaţi cu 4 puncte amendă și 3 puncte penalizare, potrivit lui Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

În prezent, punctul de amendă este de 105 lei.

Brigada Rutieră a Capitalei a desfășurat, vineri dimineaţă, o amplă acțiune de control în trafic a șoferilor.

Acțiunea are loc în zona Eroii Revoluției din București.

Andrei Codău, purtător de cuvânt Brigada Rutieră

Cele mai multe sancțiuni au fost acordate pentru depășirea coloanei de autoturisme la semafor.

Totodată, sunt vizați și șoferii care încalcă suprafața refugiului pietonal al tramvaielor. Pentru aceste sancțiuni, amenda acordată de polițiști este de 4 puncte de amendă, un punct având contravaloarea de 105 lei și 3 puncte penalizare.

Etichete: brigada rutieră

0/1 COMENTARII
marius
28 Aug 17:24
+0
VOTURI
-0
Doar 78 de contravenienti la Eroii Revolutiei? In zona Diham, adica intersectia bulevardelor Nicolae Grigoresci si Basarabia, ar fi 780 de contravenienti pentru aceleasi nereguli. Ia faceti o incercare!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h