Razie importantă în București: 85 de persoane au fost amendate pentru nerespectarea restricţiilorPoliţiştii din Bucureşti au făcut o acţiune, în sectoarele 2 şi 5, pentru a verifica respectarea restricţiilor de circulaţie. Au fost opriţi peste 280 de conducători auto şi legitimate sau verificate la domiciliu peste 300 de persoane, fiind aplicate 85 de amenzi.

Elicopter Politia Romana
Elicopter Poliția Română

"Ieri, 4 aprilie, în intervalul orar 16.00 - 21.00, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au acţionat cu forţe mărite, în sectoarele 2 şi 5 ale municipiului, pentru verificarea respectării restricţiilor impuse de Ordonanţele Militare. Alături de poliţişti au acţionat şi reprezentanţi ai Jandarmeriei, Poliţiei Locale şi militari", a transmis, duminică, Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că au fost verificaţi peste 280 de conducători auto şi legitimate sau verificate la domiciliu peste 300 de persoane.

"Pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţelor Militare, pe parcursul acestor verificări, au fost aplicate 85 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 240.500 lei", a mai transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit ultimelor modificări legislative, începând cu 03 aprilie a.c., limitele amenzilor aplicate pentru nerespectarea restricţiilor impuse prin ordonanţele militare, sunt de 2000 – 20.000 lei pentru persoane fizice şi 10.000 – 70.000 lei pentru persoane juridice.

De asemenea, în funcţie de natura şi gravitatea faptei, se pot aplica şi una sau mai multe dintre următoarele sancţiuni contravenţionale complementare, prevăzute în ordonanţele militare:

a) confiscarea bunurilor destinate, folosite sau rezultate din contravenţie;

b) interzicerea accesului prin aplicarea sigiliului de către organele abilitate;

c) suspendarea temporară a activităţii;

d) desfiinţarea unor lucrări;

e) refacerea unor amenajări.

Etichete: amenzi, Bucureşti, poliţie, razie

0/1 COMENTARII
Romy
12 apr 14:53
+0
VOTURI
-0
SALVEAZĂ-ȚI CĂUTĂȚIA DACĂ ÎȚI IUBIȚI SĂRĂȚIA. Dacă refuz să împărtășesc această mărturie înseamnă că sunt egoist față de mine și de oamenii pe care îi iubesc atât de mult, care ar putea avea probleme similare, soțul meu a plecat după o mică neînțelegere și nu a revenit niciodată acasă la început am crezut că este o glumă el m-a lăsat pentru amanta lui afară, toate acestea s-au întâmplat în septembrie Împărtășesc această mărturie pentru că Crăciunul este la colț și va fi o sărbătoare foarte proastă dacă nu o petreci cu persoana iubită, atât de mulți bărbați își vor trăi soția și vor sărbători De Crăciun cu prietena lor, m-am plâns prietenei mele foarte bune, ea mi-a spus că are o astfel de problemă în căsnicia ei până când a fost prezentată lui DR PADMAN un medic specialist care este specializat în readucerea caselor rupte și căsătoriilor rupte site-ul DR PADMAN: https: // padmanspell.com/index-3.html aruncă o vrajă pentru mine în 2 decembrie, în mod surprinzător soțul meu a venit acasă pe 6 decembrie, scuzându-mă că ar trebui să-l iert că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată. cu asta nu voi uita niciodată pe dr. PADMAN care mi-a salvat căsătoria. adresa de contact este padmanlovespell@yahoo.com, https://twitter.com/padman_dr. WhatsApp +19492293867 vă mai puteți salva căsnicia dacă vă iubiți cu adevărat soțul .. https://padmanspell.com/index-3.html

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE