Două cluburi din sectorul 2, ÎNCHISE pentru că funcţionau fără autorizaţieDouă cluburi din sectorul 2 au fost închise, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui control efectuat de poliţişti, pentru că nu deţineau autorizaţie de funcţionare. Patronii celor două localuri au primit amenzi in valoare de 1.400 de lei.

Doua cluburi din sectorul 2, INCHISE pentru ca functionau fara autorizatie
Două cluburi din sectorul 2, ÎNCHISE pentru că funcţionau fără autorizaţie
Foto: antena3.ro

UPDATE: Unul dintre cluburile închise este El Grande Comandante, de pe strada Viitorului 26.

Poliţia Capitalei precizează, într-un comunicat de presă, că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13/14 februarie, 290 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au acţionat în mai multe zone din Capitală pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au efectuat controale şi la două cluburi din sectorul 2.

"Poliţişti din cadrul Poliţiei Sectorului 2, Brigăzii Rutiere, Serviciului Furturi de Autovehicule, au efectuat controale la două cluburi cu puncte de lucru  în Str. Viitorului respectiv Str. Olteţului, ambele având ca activitate principală "baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor".

Cu această ocazie s-a constatat că cele două societăţi nu deţin autorizaţie de funcţionare fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.400 de lei şi luându-se măsura complementară de sistare a activităţii.

Totodată reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului au sancţionat contravenţional unul dintre cluburi cu amendă în valoare de 9.500 de lei", precizează Poliţia Capitalei.

La aceste controale au participat şi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Poliţiei Locale Sector 2 şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Etichete: cluburi Bucureşti, Cluburi Ziua Indragostitilor, valentine's day, ziua indragostitilor

0/3 COMENTARII
ccc
15 feb 08:36
+0
VOTURI
-0
Ar putea fi:
El Comandante Grande, Str. Viitorului nr. 26
Turabo Society Club, Str. Oltetului, Nr. 30
vlad
15 feb 08:27
+0
VOTURI
-0
Nu aveau autorizatie de functionare si totusi lucrau de atata timp??? Nu vorbim ca nu corespundeau, ca nu aveau de la pompieri o hartie... pur si simplu nu erau autorizate sa functioneze? :)) Si da, de ce nu le dati numele??? va e frica de legea defaimarii??? :))
John
14 feb 16:45
+0
VOTURI
-0
si cum se numesc cluburile????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE