RAZIE la Aeroportul Otopeni. Zeci de taximetrişti, verificaţi şi amendaţi de poliţiştiPoliţiştii de la Rutieră şi de la Transporturi au acţionat pentru verificarea legalităţii activităţii de taximetrie din zona aeroportului internaţional Henri Coandă Bucureşti, în urma raziei fiind aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Anunt al Politiei Rutiere
Anunţ al Poliţiei Rutiere

În numai trei ore, au fost verificate 63 de autoturisme şi au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale, un permis a fost reţinut în vederea suspendării, iar şase certificate de înmatriculare au fost retrase.

Vineri, în intervalul orar 11.00 – 14.00, sub coordonarea Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române, poliţiştii au desfăşurat o acţiune în zona aeroportului internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Activitatea a vizat verificarea activităţii de taximetrie şi depistarea celor care transportă pasageri fără îndeplinirea prevederilor legale", potrivit sursei citate.

Poliţiştii au verificat 63 de autoturisme şi au aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 30 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi două pentru încălcări ale prevederilor Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

De asemenea, au fost retrase şase certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege, iar un permis a fost reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce", precizează poliţiştii.

Acţiunile desfăşurate de Poliţia Română pentru creşterea siguranţei transportului public de persoane în zonele adiacente aeroporturilor vor continua şi în perioada următoare.

Etichete: Otopeni, razie otopeni, razie taxi bucuresti, taxi bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h