RAZII ale poliţiştilor, în pieţele din Sectorul 5 al CapitaleiPieţele din Sectorul 5 al Capitalei au fost luate la puricat de poliţiştii bucureşteni.

RAZII ale politistilor, in pietele din Sectorul 5 al Capitalei
RAZII ale poliţiştilor, în pieţele din Sectorul 5 al Capitalei
Foto: enational.ro

Peste 50 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au verificat, miercuri, la prânz, controale în pieţele din Sectorului 5 al Capitalei.

Acţiunea are drept scop prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilegal precum şi a combaterii fenomenului infracțional, desfăşurându-se pe trei paliere:

pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului cu produse contrafăcute;
pe linia prevenirii şi combaterii, infracţiunilor stradale a comerţului ilicit (produse din tutun, articole pirotehnice);
pe linia combaterii faptelor care aduc atingere comerţului cu produse alimentare.

Acțiunea se înscrie în planul de măsuri al Ministerului Afacerilor Interne pentru asigurarea unui climat de liniște publică în perioada sărbătorilor de iarnă, protecția cetățeanului față de practicile comerciale ilicite și însănătoșirea mediului de afaceri.

Razii ale poliţiştilor au avut loc şi în week-end, când au fost verificate târgurile şi pieţele din zonele Vitan, Iuliu Maniu şi Crângaşi şi pieţele din zonele Obor, Trapezului, Delfinului, Valea Cascadelor, Moghioroş şi 1 Decembrie din sectoarele 2, 3 şi 6 al Capitalei.

Etichete: razie poliţişti, razii pieţe, Sectorul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE