Răzvan-Horia Mironescu și-a depus candidatura pentru primar la Sectorul 6 din partea PNLALEGERI BUCUREŞTI 2016. Răzvan-Horia Mironescu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al sectorului 6 din partea PNL, vineri, la biroul electoral local.

Razvan-Horia Mironescu si-a depus candidatura pentru primar la Sectorul 6 din partea PNL (Foto psnews.ro)
Răzvan-Horia Mironescu și-a depus candidatura pentru primar la Sectorul 6 din partea PNL (Foto psnews.ro)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Am depus 11.112 de semnături (...). Marele proiect al meu pentru sectorul 6 se numește 'Regenerarea urbană a sectorului 6' și cuprinde trei elemente principale: reabilitarea spațiului fizic al sectorului 6, îmbunătățirea vieții sociale — și aici sunt incluse toate proiectele legate de învățământ, școli, de asistență socială — și dezvoltarea economică a sectorului 6, ca o componentă principală pentru sporirea veniturilor la bugetul local", a declarat Mironescu după depunerea candidaturii la sediul Primăriei de sector, conform Agerpres. 

Potrivit unor date puse la dispoziție jurnaliștilor de Mironescu, prioritățile sale sunt: implementarea unor standarde europene privind curățenia și colectarea gunoiului menajer, incluzând aici și deszăpezirea; înverzirea sectorului; reabilitarea termică a locuințelor; îmbunătățirea vieții sociale în sector; atragerea de fonduri europene; atragerea investitorilor și crearea de noi locuri de muncă.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Printre obiectivele în parteneriat cu Primăria Capitalei sunt menționate zona de agrement Lacul Morii, proiect complex care prevede preluarea în administrare la Primăria sectorului 6 a peninsulei de la coada lacului, construirea unei străzi de acces pe conturul Lacului Morii, din zona străzii Mehadia și până la peninsulă, și a unei parcări, respectiv reabilitarea și completarea străzii Liniei și înființarea unei linii de navetă de tren urban între strada Valea Cascadelor și bulevardul Vasile Milea.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. La depunerea candidaturii, Mironescu a fost însoțit de mai mulți reprezentanți ai PNL, printre care președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, purtătorul de cuvânt al PNL București, Cezar Preda, vicepreședintele PNL Mihai Voicu și deputatul Cristina Pocora.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, candidat, depunere candidatura razvan horia mironescu, PNL, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h