Răzvan Sava, atac la Firea: "Încetaţi cu minciuna despre greaua moştenire şi apucaţi-vă de muncă"Răzvan Sava, fostul primar general interimar al Capitalei, i-a reproșat actualului edil general, Gabriela Firea, că și-a schimbat de trei ori declarațiile privind stadiul lucrărilor la pasajul de la Piața Sudului și i-a cerut să înceteze cu "minciuna despre greaua moștenire".

Razvan Sava
Razvan Sava

"Deși nu a trecut nici măcar o lună calendaristică din mandatul său de primar general, doamna Gabriela Firea își dă adevărata măsură a competenței și a seriozității schimbându-și de "doar" trei ori declarațiile privind evoluția lucrărilor la pasajul de la Piața Sudului. După ce în data de 10 iunie, în urma unei vizite pe șantier, declara că stadiul proiectului este de 60% și că va fi terminat până de Crăciun, peste nici 13 zile revine anunțând un stadiu de 63% cu finalizare în martie 2017", a precizat Sava într-un comunicat de presă.

De asemenea, Răzvan Sava, în prezent consilier local la Sectorul 4, a menționat că, în urmă cu două zile, Gabriela Firea a anunțat că pasajul este realizat în proporție de 53% și că are ca nou termen de încheiere — luna decembrie a anului 2018.

"Doamnă primar general, consider că bucureștenii au dreptul să știe care este explicația acestor declarații confuze pe care le tot emiteți. Vă reamintesc că v-am lăsat un șantier funcționând la maxim și un proiect aflat la 80% stadiu de realizare, după ce am reușit să depășim cele mai grele obstacole tehnice ale proiectului și având un contract, neprielnic pentru bucureșteni și pentru Primăria Capitalei, semnat de colegul dumneavoastră de partid, domnul Sorin Oprescu", a precizat Sava.

El i-a cerut Gabrielei Firea să înceteze cu "minciuna despre greaua moștenire" și să se apuce "serios de muncă".

"Singura modalitate prin care veți termina la timp proiectele orașului este monitorizând atent șantierele, nu ratingurile știrilor care fac referire la dumneavoastră", a menționat Răzvan Sava.

CITEŞTE ŞI Când va fi finalizat PASAJUL PIAŢA SUDULUI. Cum au scăzut lucrările la pasaj de la 80% la 53%

Etichete: Gabriela Firea, pasaj Piaţa Sudului, razvan sava, stadiu lucrari pasaj piata sudului

0/1 COMENTARII
Cris
06 Jul 14:16
+0
VOTURI
-0
Niste incompetenti - si acest personaj si Bucatareasa si toti... De ani de zile se lucreaza la un rahat de lucrare la Piata Sudului si lucrurile merg in pas de mels de parca s-ar construi un baraj in munte si nu un cacat de pasaj rutier subteran.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE