Răzvan Sava, propus de PNL în funcţia de primar general interimar, în locul lui Marin Ştefănel DanPNL l-a desemnat, marţi, pe Răzvan Sava să ocupe funcţia de primar general interimar, în locul lui Marin Ştefănel Dan, demis azi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Razvan Sava, desemnat de PNL primar general interimar, in locul lui Marin Stefanel Dan, demis azi
Răzvan Sava, desemnat de PNL primar general interimar, în locul lui Marin Ştefănel Dan, demis azi
Foto: mondonews.ro

"În cadrul ședinței Comitetului Executiv al PNL București care a avut loc astăzi, 24 noiembrie 2015, având în vedere votul exprimat de Consilierii Generali în cadrul ședinței CGMB prin care Primarul General Interimar Ștefănel Dan Marin a fost demis, PNL București a decis următoarele:

1. Demararea procedurilor necesare pentru constituirea unei noi majorități la nivelul Consiliului General al Municipiului București pe baza Acordului pentru bucureșteni inițiat de PNL și pentru susținerea unui reprezentant al PNL care să ocupe funcția de Primar General Interimar.

2. Desemnarea domnului Răzvan Sava, reprezentant al PNL în Consiliul General, pentru preluarea funcției de Viceprimar și implicit a atribuțiilor de Primar General Interimar.

Partidul Național Liberal rămâne consecvent Acordului pentru bucureșteni propus Consiliului General și societății civile și va face toate demersurile necesare pentru ca acesta să fie respectat și implementat", anunţă PNL București, într-un comunicat de presă privind candidatul propus pentru funcția de primar general interimar al Capitalei.

Consilierii din CGMB au revocat, marţi, hotărârea prin care Dan Ştefănel Marin a fost numit primar general interimar, precum şi hotărârea prin care Cornel Pieptea a fost numit consilier general care exercită atribuţiile de viceprimar. Urmează ca Prefectura să ia act de decizia CGMB şi, cel mai probabil în şedinţa de mâine, anunţată la orele 15, Consiliul va alege un nou primar general interimar.

Etichete: Marin Ștefănel Dan, PNL, primar general

0/1 COMENTARII
elena
25 Nov 17:31
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE