Răzvan Sava și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 4ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Primarul general interimar al Capitalei, liberalul Răzvan Sava, și-a depus, miercuri, candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 4, el fiind însoțit la Biroul Electoral de sector de către prim-vicepreședinții PNL Teodor Atanasiu și Cristian Bușoi, dar și de mai multe zeci de susținători.

Razvan Sava
Răzvan Sava

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Răzvan Sava a precizat că printre prioritățile sale se numără anveloparea blocurilor, finalizarea lucrărilor la pasajul de la Piața Sudului până la 30 iunie, amenajarea unui număr mai mare de spații verzi, dar și asigurarea unei curățenii corespunzătoare în sector. Sava a adăugat că își dorește ca Delta Văcărești să devină un loc de agrement pentru toți locuitorii din București.

"Mi-am depus azi candidatura la funcția de primar al Sectorului 4. Sunt încrezător în șansele mele de a câștiga. După data de 5 iunie se va termina starea de provizorat la Primăria Sectorului 4 și împreună cu cetățenii ne vom apuca de treabă pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut. (...) Am o echipă tânără, puternică, dar împreună vom face din Sectorul 4 cel mai frumos sector din București", a spus Sava, scrie Agerpres.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, razvan sava, răzvan sava primaria sector 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h