RDS a scăzut tarifele la internet fix după ce a eliminat din pachet stickul de net mobil „gratuit"RCS&RDS a redus prețurile la serviciile de internet fix. Reducerea vine însă în condiţiile în care operatorul a eliminat discret din abonament modemul de internet mobil oferit „gratuit“ an­te­rior, care acum poate fi achiziţionat separat, cu un tarif de 10 lei pe lună.

RDS a scazut tarifele la internet fix dupa ce a eliminat din pachet stickul de net mobil „gratuit"
RDS a scăzut tarifele la internet fix după ce a eliminat din pachet stickul de net mobil „gratuit"

Serviciile de internet fix ale RCS&RDS au de la sfârșitul săptămânii trecute tarife mai mici cu 6 până la 10 lei în cazul abonamentelor cu viteze de descărcare a datelor între 300 şi 1.000 Mbps, însă în condiţiile în care operatorul a eliminat discret din abonament modemul de internet mobil oferit „gratuit“ (fără costuri suplimentare) an­te­rior, care acum poate fi achiziţionat separat, cu un tarif de 10 lei pe lună, scrie ZF. 

Practic, preţul este mai mic doar pentru un client nou al RCS&RDS care achiziţionează înce­pând cu data de 8 ianuarie un pachet cu mai puţine „beneficii“, respectiv care nu mai include stickul de net mobil, ci „doar“ serviciul de internet fix. Însă un client care achizi­ţio­nea­ză după 8 ianuarie un pachet similar de ser­vicii, internet fix plus un stick de net mobil, va plăti acelaşi preţ sau chiar unul mai mare cu 5 lei în cazul abonamentului Digi Net Fiberlink 500.

Faptul că RCS&RDS nu a redus de fapt tarifele la pachete de servicii echivalente este evidenţiat de faptul că abonamentul Digi Net Fiberlink cu viteze de 100 Mbps, care nu includea anterior modemul „gratuit“ pentru internet mobil, are tariful neschimbat.

Etichete: abonament, internet, pret, RCS, RDS, tarif

0/2 COMENTARII
R-cah-S
12 ian 08:42
+0
VOTURI
-0
Digi 500:
-pret vechi cu stick inclus - 45 lei
-pret nou, fara stick inclus - 39 lei
-pret nou, cu stick - 49 lei

Halal ieftinire.
Cris
11 ian 21:59
+0
VOTURI
-0
Pentru ca e mai scump, vechii clienti, care aveau stick 3G gratuit, nu vor face upgrade de abonament pentru netul fix, la noile tarife. Asta e! Peste tot in Romania sunt reduceri ca la Carrefour.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h