Reacția lui Bogdan Chirieac, după ce numele său a apărut în dosarul judecătorului Toni GreblăDOSAR TONI GREBLĂ. Un martor sustine ca Bogdan Chiriac ar fi intervenit in favoarea omului de afaceri Ion Barcina recomandand o firma a sa in contextul obtinerii unor compensatii din partea Complexului Energetic Oltenia, martorul fiind CIUREL LAURENŢIU, director general al Complexului Energetic Oltenia.

Reactia lui Bogdan Chirieac, dupa ce numele sau a aparut in dosarul judecatorului Toni Grebla
Reacția lui Bogdan Chirieac, după ce numele său a apărut în dosarul judecătorului Toni Greblă
Foto: dcnews.ro

DOSAR TONI GREBLĂ. Jurnalistului Bogdan Chirieac a reacționat după ce numele său a apărut in dosarul judecatorului CCR Toni Grebla.

"Martorul a mai arătat că, pentru una din firmele controlate de BÎRCINĂ, a făcut o recomandare şi jurnalistul BOGDAN CHIRIEAC", se arata in referatul procurorilor.

CITEȘTE ȘI: DNA a cerut AVIZ pentru arestarea lui Toni Greblă. Greblă, amenințări către Laurențiu Ciurel

Jurnalistul Bogdan Chirieac sustine ca nu isi explica de ce Ciurel a faut aceasta mentiune in legatura cu el, in ciuda faptului ca admite ca il cunoaste pe Bircina, insa fara nicio legatura cu afacerile in care acesta este implicat. El a aratat de asemenea ca nu a fost contactat de DNA, scrie stiripesurse.ro.

"Pe domnul Barcina il cunosc. N-am avut niciodata relatii de afaceri cu domnia sa, il cunosc dintr-un context absolut privat, deci fara nicio legatura cu chestiunea de business. Pe domnul Ciurel ... stau sa imi amintesc ... eu n-am fost niciodata la Rovinari, la Turceni, la Complexul Energetic Oltenia. N-am fost niciodata acolo, in zona respectiva, mai departe nu stiu ce sa va spun.

Incerc sa imi aduc aminte, nu cred ca il cunosc. Chiar nu inteleg de ce a facut aceasta mentiune in legatura cu mine. Pe domnul Barcina il cunosc, intr0o chestiune personala, n-am fost niciodata in Oltenia, n-am fost niciodata in Gorj, pe domnul Grebla cred ca l-am intalnit o singura data fara nicio legatura cu business-ul.

Nu m-a contactat nimeni de la DNA, nu m-a contactat nimeni despre nimic", a spus Chirieac.

Etichete: amenințări, bogdan chirieac, CCR, Laurențiu Ciurel, reacție, Toni Greblă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h