Reacția lui CTP după ce a aflat că Robert Turcescu a fost OFIȚER ACOPERIT: Delir misticROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT:  Jurnalistul ROBERT TURCESCU a declarat că postarea apărută pe blogul personal referitoare la mărturisirea sa că a fost OFIȚER ACOPERIT acoperit este scrisă chiar de el, iar documentele sunt reale. Într-un interviu televizat, el a spus că se simte eliberat de o povară.

CTP despre Viorel Hrebenciuc: "Este un taliban al coruptiei, ar corupe si camilele"
CTP despre Viorel Hrebenciuc: "Este un taliban al corupției, ar corupe și cămilele"

UPDATE MApN nu comentează cazul TURCESCU.

"În legătură cu informaţiile referitoare la Robert Turcescu, apărute în spaţiul public în ultimele zile, facem următoarele precizări: Ministerul Apărării Naţionale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect. M.Ap.N. aplică legile ţării şi consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice. Dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe", se arată în comunicatul Ministerului Apărării.

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: Editorialistul de la Gândul a reacționat după autodenunțul lui Turcescu. Cristian Tudor Popescu: „Sunt uluit de acest delir mistic pe care l-a afișat în seara asta", scire Digi24.ro.

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT:  Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că „nu se pot trage concluzii în legătură cu ce a făcut efectiv sau nu a făcut Robert Turcescu".

„Trebuie o poziție organelor, a instituțiilor în cauza, a MApN, a serviciilui respectiv de informații al Armatei", a subliniat Cristian Tudor Popescu.

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: „Tot ce pot să analizez e prestația televizată a lui Robert Turcescu pentru că am văzut-o. E cel puțin stranie, dacă nu aberantă. Turcescu, pentru niște păcate pe care nu le cunoaștem, pentru că asta cu ofițer acoperit, da, sigur e o problemă din punct de vedere mediatic, din punct de vedere al meseriei de jurnalist, e o problemă gravă care lovește în cariera de jurnalist a lui Turcescu ca o torpilă. Pentru că am discutat problema pe când eram la Clubul Român de Presă, s-a pus problema ofițerilor acoperiți de presă și e o rezoluție a Clubului acceptată de toți membrii de atunci prin care hotăram, făceam o recomandare tuturor jurnaliștilor să nu aibă această calitate de ofițer sub acoperire, practicând în același timp meseria de jurnalist", a declarat Cristian Tudor Popescu.

Radu Banciu,despre OFIȚERUL ACOPERIT Robert Turcescu: Dârdâia când a plecat de aici, a fost șantajat

Mircea Badea, atac asupra "colonelului sub acoperire" Robert Turcescu

CTP a amintit că ROBERT TURCESCU „a negat cu vehemență" faptul că a fost LOCOTENENT COLONEL.

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: „Ne amintim povestea cu Oprea și cu acele liste de avansări, acum se află în fața unei minciuni stridente pe care atunci a produs-o", a menționat jurnalistul.

CITEȘTE ȘI: Colonelul Turcescu, cu grad de la Gen. Oprea, minte asupra motivelor pentru care nu a făcut armata

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: „Sunt uluit de acest delir mistic pe care l-a afișat în seara asta. Nu înțeleg termenii pe care i-a folosit, în legătură cu ce? Impresia e că cel puțin să fi omorât pe cineva ca să folosești genul ăsta de termeni dostoievskieni în mizerie, din ăștia cu eliberare, cu uitați-vă în adâncul vostru", a mai spus Cristian Tudor Popescu, senior editor al ziarului Gândul.info, care a continuat că nu înțelege termenii folosiți de Robert Turcescu privind judecata.

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: „Pentru asta trebuie să existe o reclamație din partea respectivului serviciu. Trebuie cineva să se declare parte dăunată în treaba asta. E treabă lungă, nu cred că vom asista la așa ceva. Deci, deocamdată nu există nimic de alura misticoidă a lui Turcescu în legătură cu Dumnezeu și alte lucruri de soiul ăsta", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

ROBERT TURCESCU riscă 7 ani de ÎNCHISOARE după ce a mărturisit că a fost OFIȚER ACOPERIT

Jurnalistul crede că ROBERT TURCESCU „nu a facut asta dintr-o revelație produsă ieri noapte, din moment ce asta datează de atâția ani, nu a simșit nicio nevoie li nu a avut nicio ezitare să fie extrem de vocal la TV în diverse situații".

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: „Și dacă e ofițer acoperit, ce? Simplul fapt că ești ofițer acoperit al unui serviviu de informații într-o țară democratică a UE constituie ceva de rău? Că un delict nu constat în niciun caz", a punctat senior editorul ziarului Gându.info.

În continuare, Cristian Tudor Popescu a spus că trebuie mai multe lămururi din partea lui Robert Turcescu. Citește mai multe pe Digi24.ro.

Etichete: colonel sub acoperire, Cristian Tudor Popescu, ctp, ofițer acoperit, reacție, robert turcescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h